Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat'tan "İyiyim" mesajı - Son Dakika
Magazin

Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat'tan "İyiyim" mesajı

Dün akşam saatlerinde CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programının moderatörü Hande Fırat, rahatsızlanarak programa ara verilmesini istemiş ardından hastaneye kaldırılmıştı. Fırat, bugün sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından "İyiyim" mesajı yayınladı.

29.11.2019 21:06  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Hande Fırat, dün geçirdiği rahatsızlığın ardından bugün sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan,Fırat "Öncelikle iyiyim. Arayan, soran, merak eden herkese sonsuz teşekkür ederim. Tansiyonda yaşanan ani değişiklik yüzünden rahatsızlık yaşadım. Her şeyin başı sağlık, birbirimizi üzmediğimiz, niyet okumadığımız mutlu günler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANMIŞTI

CNN TÜRK'te yayınlanan Gece Görüşü programına telefonla bağlanan Prof. Dr. Ersan Şen'in açıklama yaptığı sırada fenalaşan gazeteci Hande Fırat, rejiye 'Arkadaşlar programa bir ara veriyoruz' dedikten sonra hastaneye kaldırılmıştı.

SAĞLIK BAKANI KOCA DEVREYE GİRDİ

Olayı öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastaneyi arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi alarak, sosyal medya hesabından Fırat'a geçmiş olsun dileklerini paylaşmıştı, "Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat'ın sağlık durumu hakkında hekimlerinden bilgi aldık. Çarpıntı nedeniyle fenalaşan Fırat'ın durumu iyi ve bulguları normal seviyede. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat'tan
Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat\'tan "İyiyim" mesajı

Son Dakika Magazin Canlı yayında rahatsızlanan Hande Fırat'tan 'İyiyim' mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Eşittir hepsi : Milletin parası peşkeş çekilip verilen kanaldan ne olur 7 0 Yanıtla
  • Nüfus muduru: Bu kim ya. 2 0 Yanıtla
  • Zebani: Çok üzüldüm.vah vah. 2 0 Yanıtla
  • Özlem K: Tansiyon mühim 2 0 Yanıtla
  • Mehmet: Tahir elçinin ahı tutmuştur 2 0 Yanıtla
  • Meraksız: Sanki soran var. 2 0 Yanıtla
  • Olmadı: FaceTime dan duyuru yapacaksın 2 0 Yanıtla
  • vatandaş: neden sağlık bakanı arıyor neden normal vatandaş aranmıyor acaba en azından durumu ciddi olan hasta yakınları aransa aranmış olsa her şeyi geçtim belediye başkanları böyle bir şey yapsa en azından durumu ciddi olanları her hastayı demiyorum moral olmaz mı spiker olunca ya da ünlü olunca mı aranılıyor ikinci sınıfı insan muamelesi yapmayın artık eşit olun eşit 2 0 Yanıtla ?: ne saçmalıyorsun 1 2 Ender: Cevap basit senaryoda oyuncuların biri diziden erken çıkarsa konuşmaması gerekir ki film izlenmeye devam etsin 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement