Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püskürmüştü! Uğur Dündar rahatsızlandı - Son Dakika
Güncel

Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püskürmüştü! Uğur Dündar rahatsızlandı

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz ve Artı Bir TV bağlantısıyla ilgili imalı tweet atmasından sonra dün akşam Tele 1 canlı yayında adeta çılgına döndü. Özdil'e "Cenazeme gelme. Ayıp değil mi utan. Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan çok fena yaparım" ifadelerini kullanan Dündar'ın bugün rahatsızlandığı ortaya çıktı.

22.06.2021 17:35  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasında yaşanan gerginlik, dün geceye damga vurdu. Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili attığı Artı Bir TV imalı tweet, usta gazeteci Uğur Dündar'ı çıldırtmıştı.

ÖZDİL'İN İDDİASINA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Özdil'in "Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" ifadelerine çok sert tepki gösteren Uğur Dündar, "Cenazeme dahi gelme. Ayıp değil mi utan. Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan çok fena yaparım" demişti.

RAHATSIZLANDIĞI İÇİN PROGRAMA KATILMAYACAK

Gükan Hacır, Twitter'dan yaptığı açıklamada, KRT'de yayınlanan Şimdiki Zaman programına Uğur Dündar'ın rahatsızlandığından dolayı katılamayacağını açıkladı.

DÜNDAR: TELEVİZYONA ÇIKACAK DURUMDA DEĞİLİM

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli dostlarım, üzüntümden televizyona çıkacak durumda değilim. Bu akşam KRT TV'deki Şimdiki Zaman programına katılamayacağım için hem sizlerden hem de değerli meslektaşlarımdan özür dilerim" dedi.

Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püskürmüştü! Uğur Dündar rahatsızlandı
Canlı yayında Yılmaz Özdil\'e ateş püskürmüştü! Uğur Dündar rahatsızlandı

Son Dakika Güncel Canlı yayında Yılmaz Özdil'e ateş püskürmüştü! Uğur Dündar rahatsızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Kaan Kara Yalçın: Allah tan başka kimseye eyvallahı olmayan iki saygın insanın kapışması dır.ikisi de saygı değer insanlar..sütü bozuklara dert olmuş anlaşılan. 83 213 Yanıtla Ali Kublay: Kişi nasılsa karşısındaki ile öyle sanarmis 76 19
  • Ali Kublay: Tencere dibin kara seninki benden kara 166 54 Yanıtla
  • Fatih Tosun: Beter olun yiyin birbirinizi zamanın Ebu cehilleri 140 76 Yanıtla
  • Saban Uysalal: Beter olun 100 87 Yanıtla
  • Coronaci : Hahhahahah niyeyse uzldugumu soyliyemiycigim 100 47 Yanıtla
  • cemal aslan: Bu iş çok su kaldırır, biraz araştırmacılığımız var. İlgiyle izliyoruz. 66 13 Yanıtla
  • Obje Fokus: yılmaz bu andan itibaren benim için bitmiştir. O KADARRRRRRRRRRR 32 44 Yanıtla suna genç: hayrola! kendi en samimi arkadaşı ve her haberini doğru saydığınız Yılmaz bu kez yalancı mı oldu? Senin için bitmiş umurunda mı? Bak 2 twett ile namuslu geçinen Uğuru bitirdi. Fenalaşması gerçeklerin ortaya çıkmasındandır. Daha dur bak bu kez Uğur'da Yılmaz'ın kirli çamaşırlarını ortaya dökecek. Çay demlemiş çekirdek almış bekliyoruz :)) 70 17

Advertisement