Cannes'da Ünlü Bir Film Yıldızı Gibi Hissetmek İster Misiniz? - Son Dakika
Güncel

Cannes'da Ünlü Bir Film Yıldızı Gibi Hissetmek İster Misiniz?

Fransa'nın güzel sahil kenti Cannes, geçtiğimiz hafta sonu sona eren 71. Cannes Festivali boyunca parıltılı anları, partileri ve sıcak bahar güneşiyle birlikte dünyaca ünlü konuklarını ağırladı.

21.05.2018 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood elitlerinin birçoğu, Intercontinental Carlton ve Hôtel Barrière Le Majestic gibi bölgenin en iyi otellerinde ağırlanmış olsa da; emin olabilirsiniz ki bu popüler ve güzel kentte sizler için de çok iyi konaklama alternatifleri bulunuyor.

Hotels.com® her daim ünlülerle karşılaşabileceğiniz Cannes'daki ekonomik konaklama seçeneklerinden bazılarını sizler için bir araya getirerek; Cannes'ın büyülü atmosferini yaşamak için bir film yıldızı olmaya gerek olmadığını kanıtlıyor.

Hotel CasaBella, Mouans-Sartoux - 2018 Loved By Guests (Konukların En Sevdiği Otel)

Araçla Le Palais des Festivals'dan sadece 20 dakikalık bir mesafede bulunan Hotel CasaBella, dünyanın parfüm başkenti Grasse ile Cannes arasındaki pastoral Moans-Sartoux'da yer alıyor.

Hotel CasaBella, konuklarına ferah, modern ve klimalı odalar ile birlikte güzel bir çatı terası sunuyor. Enerjik hissedip, Cannes ve Grasse çevresini görmekten fazlasını isteyenler ise Saint Donat Golf Club'a sadece 19 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabiliyor.

Hotel CasaBella, gecelik 379 TL'den başlayan fiyatlarla hizmetinizde.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. *

La Jabotte, Antibes - 2018 Loved By Guests (Konukların En Sevdiği Otel)

On büyüleyici yatak odasından oluşan bu butik konuk evi, bir avlu ve teras bahçe etrafına konumlanmış durumda. Cannes'a uzanan sahil şeridindeki konuk evi, bir tabloya benzeyen Juan-les-Pins isimli bir kasabada yer alıyor.

La Jabotte, Plage de la Salis'e sadece 2 ve eski şehre ise 15 dakikalık yürüyüş mesafesinde. Dünyaca ünlü yıldızlara rastlamayı istiyorsanız hiç endişelenmeyin; çünkü La Jabotte, Cannes'daki ünlü La Croisette ve Palais des Festivals'a sadece yaklaşık 10 km uzaklıkta.

La Jabotte, gecelik 632 TL'den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. *

Hôtel La Résidence

Juan-les-Pins'in kumlu plajlarından sadece 80 metre uzaklıktaki Hôtel La Résidence, Côte d'Azur'da tatil için ideal yer. Otel, ücretsiz WiFi erişimine sahip ferah ve klimalı odalar sunuyor. Cannes'ı, Nice'i ve hatta Monaco'yu ziyaret mi etmek istiyorsunuz? Yoksa sahilde dinlenmek veya bölgenin gece hayatını mı keşfetmeyi tercih edersiniz? Hôtel La Résidence'da herkes için mutlaka bir şeyler var.

Hôtel La Résidence, gecelik 284 TL'den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. *

Bu yıl Cannes'da sükse yapın...

Le Grand Hotel, Cannes

Cannes'ın en ünlü bulvarı La Croisette'nin biraz içerisinde yer alan Le Grand Hotel'in hem güzel bir deniz hem de harika bir şehir manzarası var. Konuklar isterlerse özel plajın keyfini çıkarabilir isterlerse de farklı bir macera yaşamak adına şnorkelle yüzmeyi veya dalış yapmayı deneyebilirler.

Lüks mağazalar ve restoranların birbiri ardına dizildiği La Croisette, Cannes'ın Holywood müşteri kitlesi için mükemmel bir ortam sunuyor. Şehrin gürültüsünden uzaktaki bu otel, peyzajlı bahçe içindeki palmiye ağaçları ve gölge sunan çardaklar ile dinlenmek için ideal bir ortama; güzel bir bahçe barına ve restorana sahip.

Le Grand Hotel, gecelik 1.228 TL'den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz*

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

Bir Holywood yıldızı bütçesine sahipseniz ve şehirden daha sessiz bir kaçış arıyorsanız, o zaman Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort' tam size göre. Provence ve French Riviera arasında konumlanmış tesisiyle Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, lüks, sakinlik, spor ve sağlık alanlarında en iyileri sunan gerçek bir huzur cenneti.

Cannes'ın kargaşasından ve gürültüsünden sadece 40 dakikalık bir mesafede yer alan bu özel resort; bir golf sahasına, açık hava tenis kortlarına, iki de spa'ya ve bir tanesi Michelin yıldzılı dört restorana sahip.

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, gecelik 2.814 TL'den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cannes'da Ünlü Bir Film Yıldızı Gibi Hissetmek İster Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement