Canpolat'tan Kadir Gecesi mesajı - Son Dakika
Güncel

Canpolat'tan Kadir Gecesi mesajı

Canpolat\'tan Kadir Gecesi mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yayımladığı mesaj ile mübarek Kadir Gecesi'ni kutladı.

19.05.2020 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yayımladığı mesaj ile mübarek Kadir Gecesi'ni kutladı.

Canpolat mesajında, "Rahmet, mağfiret, bereket, sabır ayı olan Ramazan Ayının en kadim, en mübarek gecesi olan 'en hayırlı gece Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Ramazan Ayı dualarla paylaşarak, sabrederek, hem zorlukları hem de ihsanları ile sonuna yaklaşıyor. Rabbim inanıyorum ki Ramazanın feyzi ile bizleri mükafatlandıracaktır. Sahip olduklarımıza şükür ayı olan Ramazan'ın içinde de saklı olan bin aydan hayırlı bu gecenin ufkuna hepimizin ulaşmasını diliyorum. farkındalık, paylaşım ve hesap ayı olan bu kadim aya rabbim tekrar, kadir gecesini de idrak ederek ulaşmayı nasip etsin. Ramazan ayı ki bir başka iklim, bir başka takvim her birimiz için. Peygamberimiz bir Hadis-i Şerifinde bu önemli gece ile ilgili olarak, 'faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak, Kadir Gecesi'ni güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı' müjdesini veriyor. Diliyoruz ki bu müjdeye nail olanlardan eyleyecektir rabbim hepimizi. Bayramın müjdecisi bu önemli gece vesilesiyle, Ramazan Ayındaki sevgi, birlik ve dayanışma ikliminin yılın tüm aylarına da yayılmasını dilerim. ve yine dilerim ki, bu mübarek gecenin vesilesi ile rabbim tüm insanlığın mücadele içinde olduğu pandemi sürecinden de tüm insanlığı emin, sağlıklı ve muvaffak eylesin. Mübarek Kadir Gecesi'nde tüm dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olmasını temenni eder, tüm ecdadımızı, şehitlerimizi eve ebediyete intikal eden gazilerimizi vefa, hürmet ve rahmetle anar, günlerinizin bayramı bekler gibi güzel telaş ve sevinçlerle ömrünüze yayılmasını dilerim" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Canpolat'tan Kadir Gecesi mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi
    20:08 Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi

    Bitlis'te Turizm Haftası dolayısıyla Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) iş birliğiyle program düzenlendi. Vali Erol Karaömeroğlu, turistlerin farklı destinasyonlara olan ilgisinin arttığını belirtti. Bitlis'in turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Karaömeroğlu, Bitlis'in doğal güzelliklerinin ve tarihi eserlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçladıklarını ifade etti.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı
    20:08 Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı

    Afganistan Ulusal Afet Kurumu Sözcüsü Molla Canan Saik, ülkede son birkaç gün içinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel nedeniyle 70 kişinin hayatını kaybettiğini ve 50'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.


Advertisement