Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir?

Cansu Dere\'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir?

Ege'de arkadaşları ve adı aşk dedikodularına karışan Cansu Dere ile tatil yaptığı görüntüleri ortaya çıkan oyuncu Engin Öztürk kimdir?

17.08.2018 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de ailesinin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Üç ablası olan Öztürk'ün, baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Selanik göçmeni. Babası havacı astsubay olduğu için çocukluğu Eskişehir askeri lojmanlarında geçti. Lise yıllarından itibaren 8 yıl voleybol oynadı.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Öztürk, Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra baba mesleğini seçip 2003 yılında İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na girdi ve 2005 yılında mezun oldu. Ancak kendisi askerlikle bağdaşamadığı için 2006 yılında TSK'dan ayrılarak Ankara'ya geldi ve 2008 yılında girmeyi başardığı Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ndeki eğitimini 2012 yılında bitirdi. İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda iken girdiği "Tiyatro Kolu"nda edindiği tiyatro merakı yüzünden konservatuara girdi.

 <a class='keyword-sd' href='/cansu-dere/' title='Cansu Dere'>Cansu Dere</a>'nin Yeni Aşkı <a class='keyword-sd' href='/engin-ozturk/' title='Engin Öztürk'>Engin Öztürk</a> Kimdir?

''FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE'' İLE OYUNCULUĞA BAŞLADI

Bir dönem barmenlik de yapan , 2010 yılında Vedat Türkali'nin senaryosunu yazdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizinin seçmelerini kazanıp, Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk ile birlikte oynadı. 2012 yılında oyuncuları arasına sonradan katıldığı ''Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler gibi oyuncularla birlikte performans sergiledi.

Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir?

''MUHTEŞEM YÜZYIL''DA OYNADI

Oyunculuk kariyerine hızlı başlayan , 2013 yılında da "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Selim karakterini canlandırdı. 2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Selen Öztürk ile birlikte rol aldı. 2016 yılında ''Yüksek Sosyete'' diziyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu, son olarak ' 'Diriliş Ertuğrul'' dizisinde yer aldı.

Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir?
Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir?

Son Dakika Güncel Cansu Dere'nin Yeni Aşkı Engin Öztürk Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement