Cantimur'un Tavşanlı Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Cantimur'un Tavşanlı Mesaisi

Cantimur\'un Tavşanlı Mesaisi

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur Tavşanlı’ya gelerek partililerle buluştu, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

26.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur Tavşanlı'ya gelerek partililerle buluştu, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Cantimur, burada yaptığı açıklamada, "İlçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi gezerek ülkemizin 10 yıllık süreçte geldiği noktayı anlatmaya çalışıyoruz. Sağolsun halkımız da partimiz ve başbakanımıza üst seviyede destek veriyor" dedi.

İlk olarak Meslek Yüksekokuluna geçen Bakan Yardımcısı Cantimur ve beraberindekiler Müdür Yardımcıları Çağatay Bali ve Zekeriya Katılmış'tan okuldaki eğitim faaliyetleri ve öğrenci durumlarına ilişkin bilgiler aldı. 10 bölümde 2120 öğrenciye eğitim veren Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nun fiziki altyapısının daha da iyi noktaya getirilmesi gerektiğini belirten Cantimur, "Eğitime önem veriyoruz" dedi.

Burada Okul kafeteryasına da geçen Cantimur kısa süre öğrencilerle sohbet etti.

Öğle saatlerinde Balıköy beldesine giden Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ramazan Özer'in seçim çalışmalarına destek verdi. Beldede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hal hatır soran Cantimur, "Her girdiğim dükkanda işyeri sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz. Sizlerin işlerinin iyi olması bizim işlerimizin de iyi olması anlamına geliyor. Maliye Bakan Yardımcısı olarak önceliğimiz ekonomi ve dolayısıyla da halkımızın refah seviyesinin gözetilmesidir. Bu bağlamda önümüzdeki seçimlerden sizlerden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Ramazan Özdemir ise 1999 seçimlerinde Fazilet Partisinde, 2004 seçimlerinde de AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu hatırlatarak, "Her zaman siyasetin içindeydim. Bu kez Rabbim başkan adaylığımızı nasip etti. Beldemize gelerek çalışmalarımıza destek veren Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a teşekkür ediyorum" dedi.

Balıköy ziyaretlerini tamamlayan Cantimur, Tavşanlı'ya dönerek Belediye Başkanı Mustafa Güler ve AK Partililerle birlikte buradaki esnaflara da ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler öncesinde seçim bürosunda Haber Tavşanlı Gazetesine değerlendirmelerde bulunan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, "Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçelerimizi, beldelerimizi gezerek partimizin politikalarını ve ülkemizin 10 yıllık süreçte geldiği noktayı anlatmaya çalışıyoruz. Sağolsun halkımız da partimiz ve başbakanımıza üst seviyede destek vermekte. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri artık genel bir seçim havasına girmiştir. Her fırsatta Başbakanımız da miting meydanlarında bunu deglare etmektedir. Bu seçimleri atlattıktan sonra önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler bizi bekliyor. 30 Mart yerel seçimleri ülkenin gidişatı hakkında önemli bir veri olacak. İnanıyorum ki partimiz güçlenerek bu seçimden çıkacak ve halkımızın refahı için hayata geçirdiğimiz ve geçirmeyi düşündüğümüz yatırımlar devam edecek. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyetinin istiklalı ve istikbali için çok önemlidir" şeklinde konuştu.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cantimur'un Tavşanlı Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement