Çare Mahmut Tekdemir! - Son Dakika
Spor

Çare Mahmut Tekdemir!

Çare Mahmut Tekdemir!

Epureanu ve Emre Belözoğlu’nun cezalı oluşu Başakşehir’de Beşiktaş maçı öncesi sıkıntı çıkardı, savunmadaki eksiklikte Mahmut Tekdemir adı önem kazandı.

12.03.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Alanyaspor deplasmanında 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Medipol Başakşehir, esas olarak iki eksik yıldızı; Epureanu ve Emre Belözoğlu'na üzülüyor.
Gelecek hafta kritik Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan İstanbul ekibi, bu iki önemli eksik nedeniyle savunmada aksaklık yaşamaktan korkuyor.Son haftalarda defansı da aksayan Abdullah Avcı'nın ekibinde çare aranıyor. Eldeki kadro ve mevcut formların araştırılmasından sonra Mahmut Tekdemir ismi bir adım öne çıkıyor.
Hem stoperde hem de orta saha merkezde görev alabilen Mahmut, Vodafone Park'ta Abdullah Avcı'nın adeta jokeri olacak. Maç gününe kadar analizleri yapacak olan ve taktik çalışmaları yerine getirmeyi planlayan teknik direktör Avcı, tecrübeli oyuncusunu Beşiktaş karşısında nasıl bir görevle sahaya süreceğine karar verecek.
Takımın aynı zamanda kaptanlarından olan 30 yaşındaki futbolcu, psikolojik ve deneyim açısından da zorlu deplasmanda takımının en kritik ismi olacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çare Mahmut Tekdemir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement