Carmedya Nisan Sayısı Yayında! - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Nisan Sayısı Yayında!

CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 154 sayfalık yeni sayısı yayına girdi.

01.04.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – CARMEDYA'nın 154 sayfalık yeni sayısı yayına girdi. 41.4 MB boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak indirebilirsiniz.

Mart ayının yenilik ve gelişmelerine yer verilen dergide, Cenevre Otomobil Fuarı'nda öne çıkan modeller tam 54 sayfalık dosya konusunda yer alıyor.

Nisan sayısında PSA Grubu çatısı altına giren Opel'in Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ile markanın vizyonu ve yeni yapılanmasına dair birçok şeyin konuşulduğu keyifli söyleşiye yer veriliyor.

Yeni modeller, konsept otomobiller ve çok özel bir modifiye aracı da okuyabileceğiniz sayfalarımızda, Jaguar'ın tarihindeki ilk tamamen elektrikli modeli I-Pace'in İstanbul, Opel'in, PSA çatısı altında geliştirilen ilk modeli Grandland X'in Sapanca ve Ford EcoSport'un Antalya'da gerçekleşen Türkiye lansmanlarından izlenimlerini bulabilirsiniz.

Carmedya Nisan sayısında üç adet karşılaştırma yer alıyor. İlk karşılaştırmada Mazda MX-5 1.5 SKYACTIV-G ile Fiat 124 Spider 1.4 Multi Air yer alırken, Opel Grandland X 1.2 Turbo ile Seat Ateca 1.4 TSI ve Mercedes X-Class 220d ile VW Amarok 3.0 V6 TDI rekabeti ilginizi çekebilir.

Mart ayının öne çıkan haberleri ve otomotiv dünyasındaki son gelişmeleri bulabileceğiniz dergiyi web sitesi dışında AppStore ve PlayStore'da kendi uygulamasıyla indirebileceğiniz gibi, Turkcell Dergilik, Issuu ve Joomag platformlarında da online okuyabilirsiniz.

Keyifle okumanız dileğiyle…

Carmedya Nisan 2018 sayısını indirmek için tıklayın

Carmedya Nisan 2018 sayısını sayfada açmak için tıklayın

Mobil cihazlar ve tabletlerden iOS, Android uygulamaları yanında Turkcell Dergilik uygulamasında Carmedya adıyla dergimizin sayılarına ulaşabilirsiniz.

Diğer platformlardan ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz;

Magzter

Issuu

Joomag

The post Carmedya Nisan Sayısı Yayında! appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Nisan Sayısı Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement