Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı - Son Dakika
Güncel

Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gurbetçi vatandaşın lunaparkta bindiği çarpışan arabada düşürdüğü cüzdan, bir başka kişi tarafından çalındı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

16.08.2018 10:21  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde lunaparkta çarpışan arabaya binen gurbetçi vatandaşın düşürdüğü cüzdan, bir başka kişi tarafından çalındı. Cüzdanın çalınma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

CÜZDANI ÇALAN KİŞİ, EŞİNE BİLE BELLİ ETMEDİ

Almanya'dan eşi ve kızıyla birlikte Manavgat'a tatile gelen gurbetçi Hacı İbrahim Göksu, Herford Caddesi'ndeki lunaparkta çarpışan arabaya bindi. İndiğinde cüzdanının olmadığını gören Hacı İbrahim Göksu, tüm aramalarına rağmen sonuç alamayınca durumu lunapark görevlilerine anlattı. Lunaparkın güvenlik kameralarında Göksu'nun bindiği çarpışan arabada cüzdanını düşürdüğü, kendisinden sonra çarpışan arabaya binen bir kişinin cüzdanı yanındaki eşine bile fark ettirmeden önce ayaklarının arasına ardından da cebine koyduğu görüldü.

Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı

"KİMLİĞİMİ VE EHLİYETİMİ KARAKOLA ULAŞTIRMASINI RİCA EDİYORUM"

Cüzdanı alan kişi kısa sürede lunaparktan ayrıldı. Polis merkezine giderek şikayetçi olan Hacı İbrahim Göksu, cüzdanında 110 euro ve 400 lira bulunduğunu, en önemlisinin ise kimliği ve sürücü belgesinin olduğunu dile getirdi. Pazartesi günü Almanya'ya dönmesi gerektiğini belirten Göksu, "Ehliyetim ve kimliğim çok önemli. Türkiye'de ve Almanya'da sorun çıkmayabilir. Ne var ki yol üzerinde Bulgaristan'da sorun çıkarabilir. Ben cüzdanımı alan şahıstan kimliğimi ve ehliyetimi bir şekilde karakola ulaştırmasını rica ediyorum" dedi.

Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı
Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı
Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gurbetçi Vatandaşın Çarpışan Arabaya Düşürdüğü Cüzdan Böyle Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • engin: şerefsiz 10 4 Yanıtla
  • mossi: ağlayanın malı gülene hayır etmez 8 4 Yanıtla
  • Uşaklı garip : Yazıklar olsun utanın allah'tan korkun....kul hakkı...insan olmayı'ne za-man öğreneceksiniz....gidin çalışın haram yemeyin..HELALİNDEN kazanın....az olsun haram olmasın. . 8 0 Yanıtla
  • Fıtıfıtı: Antalyanın güneydoğudan farkı yok her yer şemameci dolu. 2 5 Yanıtla
  • beykozlu: hırsızlıksızlık yapcana kendıne kursun sık ol gıt bu dunyadan en ıyısı dunyanın en vıcdansız ınsanıdır hırsızlar 6 0 Yanıtla
  • Ö..: yaş olmuş 100 hala araba derdindeler gidin evde ÇARPIŞIN :) 5 0 Yanıtla
  • Ss: Tipe bak 4 0 Yanıtla
  • 51: rezil insaN 3 0 Yanıtla
  • Yavuz: Bunu tanıyan yokmu 2 0 Yanıtla
  • Urfalı: Amca Türkiye'ye rezil oldu.Bu yaştan sonra 0 0 Yanıtla
  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu akarsu debisi yükselerek Şırnak Uludere kara yolunu taşırdı. Bazı araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar çıkarıldıktan sonra yol açma çalışmaları başlatıldı.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.

  • Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi
    14:35 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi

    Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanyaspor tesisleri ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Çavuşoğlu, Böcek'in tesislerin bitirilememesi nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi ve taraftar gruplarının paylaşımlarının kendisini üzdüğünü belirtti. Ayrıca, Böcek'in tesislerin yapımını seçim sonuçlarına bağladığını ifade etti. Çavuşoğlu, Alanyaspor'un maç yaptığı stadın devlet tarafından yapıldığını ve tesislerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Böcek'in otobüs ve şoför maaşları konusundaki bilgi eksikliğini eleştirdi ve herkesin başkanı olduğunu söyledi.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası
    14:33 Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası

    Gaziosmanpaşa'da yaşanan trafik kavgasına karışan minibüs şoförü ve otomobil sürücüsüne toplam 7 bin 129 lira idari para cezası kesildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı ve olayın 17 Mart'ta Cebeci Caddesi'nde gerçekleştiğini tespit etti. Minibüs şoförüne 6 bin 439 lira ceza uygulanırken, otomobil sürücüsüne ise 690 lira ceza yazıldı.

  • Erdoğan: Ekonomide seçim sonrası için felaket senaryoları yazanlar var, onları yakından takip ediyoruz
    14:31 Erdoğan: Ekonomide seçim sonrası için felaket senaryoları yazanlar var, onları yakından takip ediyoruz

    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var, onları yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Advertisement