Çarpışma Dizisinin 8. Bölümünde Neler Oldu? 9. Bölüm'de Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Çarpışma Dizisinin 8. Bölümünde Neler Oldu? 9. Bölüm'de Neler Olacak?

Çarpışma dizisinin 8. bölümü heyecanlı bir şekilde bitti. 9. bölüm için yayınlanan ilk sahne ise kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Peki, Çarpışma dizisinin 8. bölümünde neler oldu, 9. bölümün ilk sahnesine göre neler olacak?

01.02.2019 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun oynadığı Çarpışma dizisinde yine heyecan doruktaydı. 8. bölümde Demir'in Serpil'i öldürdüğü bilgisine karşın yayınlanan 9. bölüm ilk karede ise Veli oldukça öfkeli. Peki, Çarpışma dizisi 8. bölümde neler yaşandı, 9. bölüm ilk karede neler var?

ÇARPIŞMA 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma'nın bu akşam ekrana gelen 8. bölümünde; Kadir'in annesi Asiye Karaca ilk kez görüldü. Veli'yle aralarında güçlü bir bağ olduğu anlaşılan Asiye, öldüğünü sandığı oğlu Kadir'in yerine koyduğu Veli'de, oğluyla ilgili merak ettiği kimi soruların cevabını aradı. Kadir'in son yaptığı operasyonda Zeynep, Cemre ve Kerem'le birlikte hareket ettiklerini ve bir aile gibi olduklarını öğrenen Veli, herkesi hedefine aldı. Veli'nin artık çok daha tehlikeli olacağını bilen Kadir de, bir yandan Veli'nin diğer yandan da emniyetteki köstebeğin peşine düştü. Demir'le işbirliği yapan Veli, Yakup ile Meral'i kaçırttı. Cemre, Demir ve Belma'dan hesap sordu. Emniyetteki köstebeğin Meltem olduğu ortaya çıktı.

KEREM KARŞISINDA CEMRE'Yİ BULDU

Veli, adamlarına Cemre ve Serpil'i kaçırtıp, Zeynep'in de başına silah dayattı. Acımasız planında Meral'i de kullanan Veli, Kadir'i yıllardır hasretini çektiği annesine kavuşmakla Zeynep'in hayatını kurtarmak, Kerem'i de Cemre ya da annesi Serpil'in hayatta kalmasını sağlamak arasında çok zor bir tercih yapmakla baş başa bıraktı. Veli, Kerem'e yeni bir oyun daha oynadı. Annesinin olduğu söylenen adrese giden Kerem, karşısında Cemre'yi buldu. Serpil'i başka bir adreste alıkoyan Veli, Demir'e Kerem'in annesini öldürme talimatını verdi. Bölüm finalinde ise Kerem, annesini bulmak için büyük bir acı ve çaresizlik içinde kendisini sokağa attı.

Çarpışma Dizisinin 8. Bölümünde Neler Oldu? 9. Bölüm\'de Neler Olacak?

Son Dakika Magazin Çarpışma Dizisinin 8. Bölümünde Neler Oldu? 9. Bölüm'de Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement