Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu? - Son Dakika
Güncel

Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Ekranların sevilen dizisi Çarpışma geçtiğimiz akşam 19. bölümüyle ekranlara geldi. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre'nin ölümüne mi şahit olacak? Çarpışma dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma dizisinin 19. bölümünde neler oldu?

26.04.2019 08:41  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Kadir, Ivan'ın planladığı tuzakta Zeynep, Cemre ve Kerem'i kurtarabilecek mi? Çarpışma dizisinin 19. bölümünde neler oldu? 20'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Perşembe akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Çarpışma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Kadir, Ivan'ın kendisine kurduğu tuzakla mücadeleyi kazanabilecek mi? Çarpışma dizisinden ön izleme ise yayınlandı. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

19'UNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Meral'in darp edilmiş durumdaki fotoğrafını Yakup, Kerem'e gönderir ve fotoğrafı gören Kerem çılgına döner. Ayrıca Meryem, Kerem'in kendisini bulabilmesi için konumunu mesaj atar ve sonunda Kerem onu bulur. Aslında bu Kerem'e düzenlenen bir tuzaktır. Yakup içerisinde Meryem'in de olduğu arabayı Kerem'in üzerine sürer ve Kerem son arda kurtulurken, Yakup da Meryem ile birlikte kaçar.

Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?
Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Ivan, Ahmet'i Adalı'nın arabasına bomba koyması için görevlendirir. Adalı, yolda bir arabanın kendisini takip ettiğini fark eder. Ivan'ın adamları, Kadir'e, Zeynep, Kerem ve Cemre'ye ateş açarlar. Kadir tek başına Ivan'ın adamlarıyla mücadele etmeye çalışır ancak yeterli olmaz. Bir anda ortalıktan kaybolan Ruslar Kadir'de şüphe uyandırır ve sonunda arabasına bomba yerleştirdiklerini anlar. Bu sırada Zeyenp, Kerem ve Cemre'yi uzaklaştırmaya çalışırken, Ivan'da bombayı aktiflemek için hamle yapar.

Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?
Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

ZEYNEP, KEREM VE CEMRE KURTULABİLECEK Mİ?

Son bir çabayla Zeynep, Cemre ve Kerem'in arabadan çıkmaları için bağıran Kadir, arabanın büyük bir gürültüyle patladığına şahit olur. Ardından kurşunların havada uçuştuğu savaş ortamı oluşur. Cansız'ın son hamlesi ise Zeynep, Kerem ve Cemre'nin kurtuluşu olmuştur.


Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Son Dakika Güncel Çarpışma Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement