Carrefour İçerenköy AVM'den Yılbaşı Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Carrefour İçerenköy AVM'den Yılbaşı Sürprizi

Carrefour İçerenköy AVM\'den Yılbaşı Sürprizi

Carrefour İçerenköy AVM, yeni yılı Noel Babaların sürpriz "Gangnam Style" dansı ile karşılayacak

26.12.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Carrefour İçerenköy AVM, 31 Aralık Pazartesi günü ziyaretçilerine hoş bir sürpriz hazırladı. 31 Aralık günü alışveriş merkezine gelen ziyaretçiler Noel Babaların sürpriz "Gangnam Style" dans performansı ile yeni yılı karşılayacaklar. Performans, 14.30, 15.30, 16.30 ve 17.30'da tekrarlanacak.

Türkan Sultan'dan "Bir ışık da siz yakın!" projesine destek

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) işbirliği ile gerçekleştirdiği "Bir Işık da Siz Yakın!" sosyal sorumluluk projesine Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray da destek verecek. Sanatçı, 30 Aralık Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında alışveriş merkezindeki ÇYDD standında "Sinemam ve Ben" adlı ilk kitabından güne özel 100 adedini imzalayacak.

"Bir Işık da Siz Yakın!"

ÇYDD, "Bir Işık da Siz Yakın" projesi kapsamında 102 şubesiyle bugüne kadar 72.627 üniversite öğrencisine burs vererek destek oldu. Dernek, dünyada daha çok söz hakkına sahip, daha çağdaş ve aydınlık Türkiye özlemi içinde olanları "BİR IŞIK " yakmaları için Carrefour İçerenköy AVM'deki tanıtım masasına davet ediyor.

Proje kapsamında misafirler, ÇYDD standında öğrencilere burs için bağışta bulunabilecek. Bağış yapan ziyaretçiler standın bulunduğu alanda yer alacak panoda bir ışık yakacak.

Tanıtım masasında proje boyunca imza günleri, tango gösterisi, gençlerin müzik dinletileri, "Bir Işık da Siz Yakın!" resim sergisi ve benzeri etkinlikler düzenlenecek. İmza günlerinde aralarında Onur Öymen, Orhan Bursalı, Gülsüm Cengiz gibi isimlerin olduğu yazarlar kitaplarını imzalayarak projeye destek olacaklar.

Işıkların eğitim için daha çok yanmasına katkı sağlamak isteyenler, 13 Ocak 2013 tarihine kadar Carrefour İçerenköy AVM'deki ÇYDD'nin standına uğrayarak projeye destek verebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Carrefour İçerenköy AVM'den Yılbaşı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement