Carrefoursa'dan 5 Milyon Liralık Mağaza Yenilemesi - Son Dakika
Güncel

Carrefoursa'dan 5 Milyon Liralık Mağaza Yenilemesi

CarrefourSA'dan 5 milyon liralık mağaza yenilemesiİSTANBUL, (DHA) - CARREFOURSA, 5 milyon liralık yatırımla tasarımını ve ürün gamını, değişen ihtiyaçlara göre yenilediği Florya Flyinn Gurme marketini müşteriyle buluşturdu.

18.04.2019 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CarrefourSA'dan 5 milyon liralık mağaza yenilemesi

İSTANBUL, (DHA) - CARREFOURSA, 5 milyon liralık yatırımla tasarımını ve ürün gamını, değişen ihtiyaçlara göre yenilediği Florya Flyinn Gurme marketini müşteriyle buluşturdu.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, İstanbul Florya'daki yenilediği Flyinn Gurme marketini CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, Süper ' Gurme ' Mini Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik ve icra kurulu üyelerinin katılımıyla birlikte hizmete açtı. Açılışa özel olarak koyulan bütün stantları Ayten Engin Erçevik ile gezen Kutay Kartallıoğlu, hem ürünler hakkında bilgi aldı hem de ürünlerin tadına baktı.

'5 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA MAĞAZANIN ÇEHRESİNİ YENİLEDİK'

Mağaza yenilemeye de yeni mağaza açmak kadar önem verdiklerini belirten Kartallıoğlu, 'Biz bu mağaza yenilemelerini bir süredir yapıyoruz ve müşterilerimizden çok iyi tepkiler alıyoruz. Burası 2 bin metrekarelik bir mağaza ve 37 personeli var. Yaklaşık 5 milyon civarında yeni bir yatırımla mağazanın bütün çehresini, ürün gruplarımızı ve servislerimizi yeniledik' dedi.

'MAĞAZALARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ'

Mağazaların zaman içerisinde yıprandığını belirten Kartallıoğlu, 'Biz CarrefourSA olarak hiçbir zaman mağazalarımızı yalnız bırakmıyoruz ve müşteriye hak ettiği hizmeti servisi verebilmek için devamlı olarak operasyonumuza ve mağazalarımıza yatırım yapıyoruz. Mağazayı yeniledikten sonra satışlarda yüzde 40 civarında, müşteri sayımızda ise yüzde 10 artış oldu. Bunlar çok iyi rakamlar dolayısıyla çok mutluyuz' diye konuştu.

'YENİ KONSEPTTE 'HAYATINA TAT KAT' DİYORUZ?

'2005 yılından beri burada CarrefourSA tabelasını taşıyoruz' diyen Ayten Engin Erçevik, 'Florya müşterisini seviyoruz onlar da bizi seviyor. Elbette onların yeni gelişen ihtiyaçları çerçevesinde mağazamızın yeni konseptini müşterilerimizle tanıştırmak istedik. Yeni konseptimiz de 'Hayatına tat kat' diyoruz. Farklı ürünler ve bu ürünlerle birlikte müşterinin beklentisi içerisinde olan servis kalitesi olmazsa olmazlarımız. Sebze meyveden kasaba, şarküteriden balığa kadar yani tüm taze gruplarda adres olmak bizim için ilk hedef, ki sonuçlarımız da bunu destekliyor. Elbette bu iş sadece taze ürünlerle bitmiyor. Bunu tamamlayan diğer hızlı dönen ürünlerimiz de, taze ürünlerimizin getirdiği müşteriyi tatmin etme konusunda önemli misyonlara sahip? ifadelerini kullandı.

Protokolün kudeleyi kesmesinin ardından Enbe Orkestrası canlı performans ile mağaza müşterine keyifli anlar yaşattı.

Carrefoursa\'dan 5 Milyon Liralık Mağaza Yenilemesi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Carrefoursa'dan 5 Milyon Liralık Mağaza Yenilemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi
    13:59 Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Hisarcık Beşevler İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 176 öğrenciye trafik güvenliği, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konularında eğitim verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eğitimlerde, genel trafik kuralları, yayaların uyacakları trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve kişisel güvenlik konuları ele alındı. Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor
    13:56 Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

    Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren yaklaşık 3 milyon kişiye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak amacıyla Çorum'da dev bir yatırım gerçekleştiriyor. Yatırım kapsamında Çorum Zanaatkarlar Sitesi'nde yapılan çalışmalarla enerji altyapısı tamamlanırken, bölgeye toplamda 165 milyon TL yatırım yapıldı. YEDAŞ'ın bu projeleri desteklemesiyle Çorum'da hizmet veren esnafların tek bir çatı altında toplanacağı modern sanayi projesi tamamlanmış oldu.


Advertisement