Carrefoursa'dan Bursalılara 'Lezzet Arası' - Son Dakika
Güncel

Carrefoursa'dan Bursalılara 'Lezzet Arası'

CarrefourSA'dan Bursalılara 'Lezzet Arası'İsmail Hakkı SEYMEN- Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)- CARREFOURSA, Bursa Nilüfer'deki hipermarketini yenileyerek 'Alışverişi yeniden keşfedin' sloganıyla hizmete açtı.

13.03.2019 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CarrefourSA'dan Bursalılara 'Lezzet Arası'

İsmail Hakkı SEYMEN- Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)- CARREFOURSA, Bursa Nilüfer'deki hipermarketini yenileyerek 'Alışverişi yeniden keşfedin' sloganıyla hizmete açtı. Nilüfer CarrefourSA Hiper'in sunduğu bir diğer yenilik ise, müşterilerin yeme içme tercihlerine özgürlük getiren gastronomik yaşam alanı 'Lezzet Arası' restoranı oldu.

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bursa Nilüfer'deki hipermarketini, reyonlarından, hizmet anlayışına kadar yenileyerek müşterileriyle buluşturdu. Bursa Nilüfer CarrefourSA Hiper'in yeniliklerini anlatmak üzere CarrefourSA Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Gurme Yazar Mehmet Yaşin ve Şef Vedat Başaran, basın mensuplarıyla Lezzet Arası restoranında bir araya geldi.

CarrefourSA Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Bursalıları alışverişi yeniden keşfetmeye çağırarak, şunları söyledi:

"4'üncü büyüme kararı aldığımız şehir Bursa oldu. 1998 yılından beri Bursa'dayız. Bursa halkına hesaplı, hipermarket alışveriş kültürü getirdik. 2019'da ise bunu yenileme kararı aldık ve 'Lezzet Arası'nı da Bursalılarla buluşturduk. Bursa'da ilkleri denedik. Bursa'da hiper, süper, mini formatlarımız ile toplamda 10 marketimizle hizmet veriyoruz. Bursa Nilüfer Hiper'i yenileyerek müşterilerimiz ile daha teknolojik, daha kaliteli, daha çeşitli ürün gamına sahip yeni hipermarket formatımızı buluşturduk. Taze ve bol çeşitli ürünleri, uygun fiyat politikası, keyifli alışveriş atmosferi ile yeni bir hipermarket haline getirdik. Yerli tohumdan üretilen yaş sebze meyvelerin yer aldığı taze gıda reyonu, kaynağı belli ve yüzde yüz yerli besi etlerin satışa sunulduğu kasap reyonu, yılın her günü taze mevsim balıklarının yer aldığı deniz mahsulleri reyonu, kendi üretimimiz olan unlu mamullerden oluşan pastane reyonu başta olmak üzere küçük ev aletlerinden elektroniğe, beyaz eşyadan tekstile ve kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tüm bu farklılıkları deneyimlemeleri adına Bursalıları, Nilüfer Hiper'e davet ediyoruz.?

'ALIŞVERİŞ DIŞINDA YEME-İÇME İHTİYACINI DA KARŞILIYORUZ'

Türkiye'de bir ilke imza atarak hiper alışveriş deneyimine artı değer oluşturan Lezzet Arası restoranını Bursa Nilüfer CarrefourSA Hiper'e de taşıdıklarını belirten Şenol Arpacı, şöyle devam etti:

CarrefourSA olarak Bursalıları en uygun fiyata, taze, kaliteli ve güvenilir yiyeceklerin yer aldığı Lezzet Arası ile tanıştırdık. Çağdaş Türk mutfağını tanımlayan ve bu alanda başarılı projelerle adından söz ettiren şef Vedat Başaran'ın danışmanlığında mevcut hipermarket restoranlarımızı, Lezzet Arası ismiyle gastronomik bir yaşam alanına çeviriyoruz. Ülkemizde eşi benzeri olmayan Lezzet Arası'nın mevcut restoranlardan ayıran en önemli özelliği market bünyesinde olması dolayısıyla et, balık veya tavuk reyonlarından alınan herhangi bir ürünün hemen pişirtilebilmesi veya paket servis hizmeti alınabilmesi. Böylelikle Lezzet Arası ile tüketicilerimizin, menüye bağlı olmadan yeme içme tercihlerine özgürlük getirdik. Lezzet Arası restoranlarımız, gün geçtikçe artan bir ilgiye sahip. Artık müşterilerimiz, alışverişin dışında yemek ihtiyacını da Lezzet Arası'ndan gidermeye başladı. Şu an Bursa'da hafta içi 500, hafta sonu bin rakamlarına ulaştık. Hedefimiz Bursa'da da Türkiye ortalamasında olan yüzde 15'i yakalamak. İster ızgara, isterse sulu yemek olsun, ortalama 15 liraya karnınızı doyurabiliyorsunuz. Türkiye'nin en hesaplı restoranı diyebileceğimiz Lezzet Arası'ndan halihazırda 8 hipermarketimizde bulunuyor.?

'SİZ SEÇİN, BİZ PİŞİRELİM'

Şef Vedat Başaran da CarrefourSA'nın günlük olarak, taze taze üretilen ürünlerini ve reyonlarında yer alan zengin ürün çeşitlerini tüketicilere restoran konsepti ile sunmak fikriyle yola çıktıklarını kaydetti. Başaran, 'Siz seçin, biz pişirelim' mottosuyla oluşturdukları Lezzet Arası'nı bir restorandan da öte daha çok tüketicilerin gün içinde alışverişe ara verip dinlenebilecekleri ve keyifle yemek yiyebilecekleri gastronomik bir yaşam alanı olarak tanımlayabileceklerini belirtti. Vedat Başaran, 'Lezzet Arası ile tüketiciler hem uygun fiyata taze, kaliteli ve mevsimine uygun ürünlerin yer aldığı çorbalardan salata çeşitlerine, farklı damak tatlarına hitap edecek sulu yemeklerden zeytinyağlılara, hamur işinden tatlılara kadar çeşidi bol yiyeceklere ulaşıyor, hem de marketten taze taze seçtikleri et, tavuk, balık ürünlerini profesyonel aşçılarımıza hazırlatarak hemen yiyebiliyorlar" dedi.

GURME YAZAR MEHMET YAŞİN'DEN TAM NOT

Gurme Yazar Mehmet Yaşin ise, Lezzet Arası'na ilişkin olarak şu değerlendirmede bulundu:

'Ülkemizde taze, hijyenik, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek en önemli konuların başında geliyor. Böylesi bir ihtiyacı karşılayan CarrefourSA'yı hem ülkemize, hem de yurt dışına örnek olması dolayısıyla tebrik ediyorum. Keyifli olduğu kadar meşakkatli bir hizmet olan alışverişe renk katan konsepti ile Lezzet Arası, aklınızdan geçeni gönlünüzce yiyebileceğiniz bir özgürlük sunuyor. Gastronomide sınırların olmadığını düşünürsek Lezzet Arası, size bu özgürlüğü yaşatabilecek nadir mekanlardan biri olarak karşımıza çıkıyor."

(Tür: Yurt)

Carrefoursa\'dan Bursalılara \'Lezzet Arası\'
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Carrefoursa'dan Bursalılara 'Lezzet Arası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement