Çarşamba Belediyesinden Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Çarşamba Belediyesinden Eğitime Destek

Çarşamba Belediyesince 12 derslik, 6 atölye ve 62 öğrenci kapasiteli özel eğitim merkezi yaptırılacak.

22.06.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediyesince 12 derslik, 6 atölye ve 62 öğrenci kapasiteli özel eğitim merkezi yaptırılacak.

Samsun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çarşamba Belediyesi tarafından valilik toplantı salonunda yaptırılacak özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı.

Vali İbrahim Şahin, imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitime verdiği destekten dolayı Çarşamba Belediyesine teşekkür etti.

Son 15 yılda engellilere daha çok önem verildiğini belirten Şahin, "Engelli bireyler için özel eğitime çok veriyoruz. Özel eğitime muhtaç çocukların aileleri Samsun'a gelmek istiyor. Çünkü burası çevre illere göre daha gelişmiş durumda." dedi.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız da eğitime verdiği destekten dolayı Çarşamba Belediyesine teşekkür etti.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da belediye olarak Çarşamba Özel Eğitim Merkezini yapacak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Dündar, göreve geldiklerinde personel maaşını ödemekte zorlanan bir belediyeden bugün sosyal sorumluluk anlamında önemli projelere imza atar duruma geldiklerini kaydetti. Hüseyin Dündar, özel eğitim merkezini bir yıl içinde bitirmeye planladıklarını aktardı.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de Çarşamba Özel Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi. Esen, 12 derslik, 6 atölye ve 62 öğrenci kapasiteli planlanan merkezde sadece Çarşamba'ya değil, çevre ilçelere de hizmet verileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çarşamba Belediyesinden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement