Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından kursiyerlerin yaptığı çalışmaları sergilemek için Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yıl sonu sergisi açıldı.

14.05.2018 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından kursiyerlerin yaptığı çalışmaları sergilemek için Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, 2017 yılı eylül ayından bu yana açtıkları 610 kurstan 10 bin 700 vatandaşın faydalandığını, kurslara kadın kursiyerlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kadınlarımız hayatın her alanında var olduklarını gösteriyorlar. Bir erkek kursa gideceği zaman tek başına gidiyor, bir kadın gideceği zaman ise birkaç arkadaşını da yanına alarak kursa gidiyor. Bu nedenle ben kadınlarımızı bu girişimciliklerinden dolayı her zaman takdir ediyorum. Serginin diğer insanlarımıza da örnek olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi ve kurslarda başarılı olanlara belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Sergi açılışına, Vali Yardımcısı Yüksel'in yanı sıra Kaymakam Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal da örnek olması açısından katıldığı kursu bitirerek belgesini Belediye Başkanı Dündar'dan aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement