Çarşamba Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Güncel

Çarşamba Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Çarşamba Belediyesi tarafından 5.'si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 2 Haziran Cuma günü kapılarını açacak.

30.05.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediyesi tarafından 5.'si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 2 Haziran Cuma günü kapılarını açacak.

Çarşamba Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında Adapark'ta açılacak fuara ulusal ve yerel yayınevleri katılacak. Yazarlar, kitaplarını imzalayarak okuyuculara söyleşi yapacak. Fuarda ayrıca, Türk Tasavvuf Musikisi konseri, ramazan etkinlikleri ve geleneksel tiyatro gösterileri de sergilenecek.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Kitap Fuarı'nın, üniversite şehri olmaya aday olan Çarşamba'nın kültürel alanda attığı önemli adımlardan biri olduğunu ifade etti.

Tüm kitapseverleri 2 Haziran Cuma günü Adapark'ta açılacak ve 10 gün açık kalacak Çarşamba Kitap Fuarı'na davet eden Dündar, şunları kaydetti:

"Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Çarşamba Kitap Fuarı vesilesiyle değerli fikir, bilim adamı ve hemşehrimiz Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'i rahmetle anıyoruz. Bölgemizde kültür ve eğitimine katkı sağlamayı, değerlerimizin bize kattıklarını gelecek nesillere aktarmayı görev kabul ettiğimiz için kitap fuarını devam ettiriyoruz. Bu yıl fuarı ilçemizin sosyal yaşam alanı olan Adapark'ta yapacağız. Önceki yıllara göre daha geniş bir alana kurulan fuarımız, on gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Çarşamba'mız ve bölgemize ışık tutmaya devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çarşamba Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement