Casalini Müşterileri İçin Mutfağa Girecek - Son Dakika
Güncel

Casalini Müşterileri İçin Mutfağa Girecek

Casalini Müşterileri İçin Mutfağa Girecek

Zeynep Casalini Berk, eşi Tahsin Berk ile birlikte nişan yüzüklerini taktıkları Bitez Mahallesindeki mekanda Gravilya Kahve ve Yemek Evi adlı restoranı hizmete açtı.

16.03.2015 11:38  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan pop müziği sanatçısı Zeynep Casalini Berk, işletmeci eşi Tahsin Berk ile birlikte beş yıl önce nişan yüzüklerini taktıkları Bitez Mahallesi'ndeki mekanda Gravilya Kahve ve Yemek Evi adlı restoranı hizmete açtı. Mutfağa da gireceğini belirten ünlü şarkıcı Casalini, özel vegan tariflerini müşterileri için hazırlayacağını söyledi.

RESTORANLARINI DEVRETTİLER

Pop müziğinin güçlü seslerinden Zeynep Casalini Berk (45) ile restoran işletmecisi eşi Tahsin Berk (51), Bodrum'daki Oasis Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, ev yemeklerinin yer aldığı Begonvil Restoran'ı devretti.

YENİ RESTORANLARINI HİZMETE AÇTILAR

Bitez Mahallesi'ndeki Limonlu Cadde'de beş dönümlük mandalina ve limon bahçesi içinde yer alan yeni restoranları Gravilya Kahve ve Yemek Evi'ni hizmete açtı. Beş yıl önce aynı mekanda nişan yüzüklerini takan çift, restoranın kendileri için özel bir anlam taşığını söyledi. Mekanın üst katını evleri olarak düzenleyen çift, 70 kişilik mekanda ev yemeklerinin yanı sıra çeşitli kahveleri müşterilerine sunacak. Zeynep Casalini, kendisinin de mutfağa girerek ailesi için yaptığı vegan yemekleri de müşterilerine hazırlayacak.

"AİLEM İÇİN YAPTIĞIM VEGAN YEMEKLERİNİ MÜŞTERİLERE SUNACAĞIM"

Sahneleri bırakmadığını belirten Zeynep Casalini, "Uzun arayışlardan sonra, mekana ismini verdik. Bahçede tek olan Gravilya ağacından ismini aldı. Tahsin Berk'in 15 yıl boyunca işlettiği Begonvil Restoran'ın bütün yemekleri olacak. Ailem için yaptığım vegan ve vejetaryen yemekleri de müşterilere sunacağım. Benim yaptığım çiğ tatlılar, kendimce oluşturduğum vegan yemekler var. Bunları başka yerde bulamazsınız. Her gün farklı bir yemek olacak benim mutfağında. Aynı evde aileme yapar gibi olacak. Et, tavuk, balık ve İtalyan soslu makarnalar da olacak. Sabah saat 09.00'da kahvaltı servisiyle başlayarak, gece saatlerine kadar açık olacağız" dedi.

"ŞARKICILIK BENİM, ESNAFLIK EŞİMİN"

Şarkıcılığı kendisinin esnaflığı da eşinin yaptığını belirten Casalini, "Elim değdiğince mutfağı çok sevdiğim için bir yanından tutuyorum. Yorucu oluyor. Hem turnelerim oluyor hem de çocuklarla ilgileniyorum. Tabi böyle bir yerde yaşamak ayrı bir enerji veriyor" dedi.

Açılışa katılan Seda Güven, eşi Keremcem ile birlikte sık sık geleceği mekanlardan biri olacağını belirterek, "Kurt Seyit'ten sonra bir süre ara verdim. Şimdi yeni projeler var onları değerlendiriyorum. Henüz netleşen bir proje yok" dedi. Zeynep Casalini Berk sık sık davetlilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Casalini Müşterileri İçin Mutfağa Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement