Casper, En Yeni Modeli N400 ile 2in1 Serisine Yenilik Katıyor - Son Dakika
Ekonomi

Casper, En Yeni Modeli N400 ile 2in1 Serisine Yenilik Katıyor

Casper, En Yeni Modeli N400 ile 2in1 Serisine Yenilik Katıyor

Casper'dan harikalar yaratan katlanabilir ekranlı N400 Casper N400 2in1.Casper, en yeni modeli N400 ile 2in1 serisine yenilik katıyor.

04.04.2018 03:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Casper'dan harikalar yaratan katlanabilir ekranlı N400

Casper N400 2in1.

Casper, en yeni modeli N400 ile 2in1 serisine yenilik katıyor. 360 derece katlanabilir ekran teknolojisi, aktif kalem ve güçlü bataryası ile teknoloji tutkunlarına farklı bir deneyim vaat ediyor.

Türkiye'nin teknoloji markası Casper 2in1 serisinin en yeni modeli N400 modeli ile kategorisine yenilik katıyor. Üstün özellikleriyle teknoloji tutkunlarının yaşamını kolaylaştıran Casper N400 ile iş, okul ve günlük hayatta kullanıcıların en büyük yardımcısı oluyor.

Şık tasarımıyla göz dolduruyor

İnce tasarım ve aktif kalemi ile kullanım kolaylığı sağlarken 360 derece dönen ekranı sayesinde farklı kullanım alanları ile fonksiyonel bir çizgide ilerliyor. Tablet keyfi ve notebook performansını bir arada yaşamak isteyenler için tasarlanan N400, mobil işlerde çalışanlar için de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Katlanabilir ekran teknolojisi

360 derece katlanabilir ekranı ve active pen teknolojisiyle Casper N400, klavyeden bağımsız olarak çalışarak özgün fikirleri bilgisayar ekranında şekillendiriyor. 11.6" HD IPS ekran kalitesi ile daha net görüntü sağlarken 178 dereceye kadar ki açılarda aynı kalitede görüntü özelliği sayesinde de kullanıcılara kaliteli bir deneyim yaşatıyor.

Arttırılabilir hafıza ile sınırlar ortadan kalkıyor

Arttırılabilir 1,92GHz'lik güçlü işlemci performansı ile birlikte yenilikçi bir adım atan Casper, 32 GB dahili hafızasıyla geniş depolama kapasitesi ortaya koyuyor. 4 GB RAM ile 60 uygulama gücü ve Intel Atom Z8350 1.44 GHz Quad Core (4 çekirdek) işlemci ile hızlı kullanım sağlıyor.

Casper N400 2in1 Teknik Özellikleri

İşletim Sistemi:  Windows 10 Home

Kamera:  2 MP Ön Kamera

İşlemci: Intel Cherry Trail Z8350, Quad Core

Ağırlık ve Boyut:  1227 gr, 283mm 203mm 18mm

Ram:  4 GB DDR3L

Batarya:  Lityum 9000 mAh

Dahili Bellek:  32 GB

Adaptör:  AC 100~240V; DC 12V/2A

Arttırılabilir Hafıza:  64 GB Bağlantı Noktaları Mikro SD kart Girişi

Ekran Boyutu:  11.6" HD IPS Mikro HDMI

1 Adet USB 2.0/

1 Adet USB 3.0 port

3.5 mm Kulaklık Çıkışı

Çözünürlük:  1366 768 Piksel

Panel:  Multitouch Kapasitif Ekran

Wireless:  Wireless 802.11

Bluetooth:  Bluetooth 4.0

Aktif Kalem:  0.070mm uç kalınlığı / Özel AAAA pil

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Casper, En Yeni Modeli N400 ile 2in1 Serisine Yenilik Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı
    13:08 Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı

    Gaziantep Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, şehirdeki baklava satışlarının bu yıl Ramazan ayında önemli bir artış gösterdiğini ve geçen yıla göre satışların 85 tona yükseldiğini belirtti. Katmerci, bu artışın Gaziantep'in geleneksel lezzetlerine olan ilginin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ramazan ayının bereketiyle birlikte Gaziantep baklavasına olan talebin arttığı ve bu durumun satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi. Geçen yıla göre yeni bir rekora imza atan Gaziantep, bu yıl 85 ton baklava sattı ve hedeflerinin 100 ton baklava satışı yapmak olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen baklavanın klasik Gaziantep baklavası olduğu da belirtildi.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi
    12:49 Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk sigortacıların katılımıyla düzenlenen Insurtech Zirvesi'ne Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşat Nebiyev, Azerbaycan Merkez Bankası Başkanı Taleh Kazımov ve iki ülkenin sigorta şirketlerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, finans ve sigorta sektörlerinde dijital transformasyonun önemi vurgulandı ve Türkiye'nin sigorta sektöründeki tecrübesinin Azerbaycan'a katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.


Advertisement