Casper kurumsal çözümlerini "İş İçin Teknoloji" çatısı altında topladı - Son Dakika
Ekonomi

Casper kurumsal çözümlerini "İş İçin Teknoloji" çatısı altında topladı

Casper kurumsal çözümlerini "İş İçin Teknoloji" çatısı altında topladı

Casper, dijital dönüşüm sürecine yönelik sunduğu çalışmaları "iş için teknoloji" çatısı altında topluyor.

20.11.2020 11:45  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Casper, dijital dönüşüm sürecine yönelik sunduğu çalışmaları "iş için teknoloji" çatısı altında topluyor.

Şirket açıklamasına göre, "Casper İş Çözümleri", kurumların ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler üreterek hedeflerine ulaşmaları yolunda bir iş ortağı olarak öne çıkıyor. Kurumların ergonomik, işlevsel ve performanslı ürünler kullanması ve sonrasında da iş yaşamlarını sorunsuz sürdürmeleri önem taşıyor. Casper, "Kurumsal Çözümler" kapsamında hızlı servis ağı, kolay entegre sistemleri, yerli üretimi ve yerinde servis hizmeti ile kurumların iş yaşamını kolaylaştıran teknolojik çözümler sunuyor.

Tüm iş çözümleri için güncel teknoloji içeren yüksek performanslı ve dayanıklı ürünlerle çalışmalara değer katan Casper, kurumlara özel teknolojilerle, hızlı teslimat, ek garanti süresi, yerinde servis hizmeti, kuruma özel imaj desteği, 7 farklı ilde 21 bölge servisi ile 1 saat ve 24 saat servis imkanları ile her an kesintisiz hizmet sağlıyor. KOBİ'ler, perakende, sağlık ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere iş gücüne ve uzmanlıklara uygun teknolojiler seçmesi konusunda uzmanlık ve destek veriyor.

Casper akıllı telefon ve tabletler, son dönemde oldukça kritik öneme sahip olan mobilite ihtiyacına geniş kullanım alternatifleri sunuyor. Kafe ve restoranların, hastanelerin, bankaların ve sahada ekipleri bulunan pek çok işletmenin ihtiyacı olan performans ve güce Casper ürünleri ile ulaşılabiliyor.

Eğitim için teknoloji

Casper eğitim çözümleri ile öğrencilerin hedefledikleri parlak geleceğe giden yolda inovatif çözümler sunarak öğrenmelerine katkıda bulunuyor. Casper, anaokulundan itibaren uzaktan eğitim süreçleri dahil eğitimin tüm basamaklarında ihtiyaç olan performansa ulaşmak için ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor. Uzaktan eğitim için gereken teknolojik ürünler hızlı bir şekilde temin edilebiliyor. Üretkenliği ve verimliliği artıran Casper ailesi ile uzaktan eğitim için gereken performansa ulaşılabiliyor. Öğretmenler ve öğrenciler için eğitimde performans için beklentiler karşılanabiliyor.

Casper işletmeler için önde gelen teknolojiye maksimum cihaz verimliliği ile katkıda bulunuyor. Son teknoloji grafiklere hassas ve akıcı olarak ulaşmayı sağlayan Casper ürünleri taşınabilirliği sayesinde eserleri her yere götürmeyi sağlıyor. Casper, mimar ve mühendisler, tasarımcılar, video ve animasyon işiyle ilgilenenler için geliştirilen güçlü performanslı ürünleriyle dijital kreasyonlara hayat veriyor.

VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC'lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Casper'ın kurumsal ürünlerine https://www.casper.com.tr/kurumsal-cozumler adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Casper kurumsal çözümlerini 'İş İçin Teknoloji' çatısı altında topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Karabat:
    15:20 Özgür Karabat: "İşinize Gelince Faiz Haram Diyorsunuz. Çiftçiden Alınca mı Helal Oluyor?"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin çiftçilere verilen Çiftçi Destek Kredilerini esnek faize çevirdiğini ve çiftçilerin yüksek faizle mağdur olduğunu belirtti. Karabat, AKP'nin çiftçilere yönelik tutarsız politikalarını eleştirdi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi
    15:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye verilen yemlikler, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından teslim edildi.

  • Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak
    15:09 Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak

    Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili dünyaca ünlü banka Goldman Sachs tarafından dikkat çeken bir analiz yayınlandı. Analistler sonuçlar konusunda bir belirsizlik olmadığı sürece pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Türk lirası üzerinde pozitif bir etki yapacağına inanıyor.

  • AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Mal Varlığını Açıkladı
    14:49 AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Mal Varlığını Açıkladı

    AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, mal varlığını açıkladı. Demirkol, 8 yıl İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunduğunu ve başhekimlik yaptığını belirterek, mal varlığına ilişkin bilgileri paylaştı. Mal varlığının içinde bir otomobil, arsalar ve tarlalar bulunduğunu ifade eden Demirkol, nakit kısmını da seçim döneminde harcadığını söyledi.

  • Edirne'de devlet desteğiyle kurulan 40 sera üreticilere teslim edildi
    14:49 Edirne'de devlet desteğiyle kurulan 40 sera üreticilere teslim edildi

    Edirne Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Edirne Örtü Altı Üretim Alanlarının Revizyonu' ve 'Sera Kurulumu' projeleri kapsamında kurulan 40 sera, törenle üreticilere teslim edildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, törende yaptığı konuşmada kentte üretimin teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. Vali Sezer, sera alanlarının genişletilmesi ve seracılığın geliştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Advertisement