Cat Power, İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Cat Power, İstanbul'a Geliyor!

Cat Power, İstanbul\'a Geliyor!

Cat Power; 9 Şubat'ta Garaj İstanbul'da vereceği konser ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak!

31.01.2012 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunculuk ve modelliğinin yanı sıra sesi ile eleştirmenlerden tam not alan Charlyn Marie Marshall nam-ı diğer Cat Power, soul yüklü vokalleri ve minimalist gitar çalışıyla İstanbulluları büyüleyecek.

Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını, müzikseverlerle buluşturmaya devam eden Avea; Escape to Music konserleri kapsamında soul ve indie müziğin en önemli isimlerinden Cat Power'ı Türkiye'ye getiriyor.

Avea Escape To Music Konserleri kapsamında; 9 Şubat Perşembe günü Garaj İstanbul; güzeliğinin yanı sıra sesiyle de eleştirmenlerden tam not alan Cat Power'ı ağırlayarak muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak.

20 yıllık müzik kariyeri boyunca Nick Cave, Patti Smith, Bob Dylan gibi bir çok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Cat Power, ayrıca Yoko Ono ve Faithless ve son olarak Eddie Vedder'in son albümlerinde de konuk sanatçı olarak büyük beğeni topladı.

Marc Jacobs ve Nicolas Ghesquière gibi tasarımcıların ilham perisi olan, bir dönem New York Magazine de modellik yapan ünlü sanatçı, Ekim 2006'da da Chanel'ın çıkardığı mücevher koleksiyonunun sözcülüğünü yaptı.

Marshall, sempatik tavırları ve sahnede sergilediği muhteşem performansı ile dikkat çekiyor.

Müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea adına hazırlıkları PRİZ Organizasyon' tarafından gerçekleştirilen konser ile Cat Power, Türk hayranlarına inanılmaz bir gece yaşatacak.

Müzigi ile Avrupa'yı büyüleyen Mando Diao, Avea Escape to Music ile ilk kez Türkiye'de!

İsveçli Rock Grubu Mando Diao, Türkiye'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Avrupa'yı kasıp kavuran İskandinav fırtınası Mando Diao, 18 Şubat'ta Avea ile İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Evrensel tek dil olan müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea, dünyaca ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Escape to Music konserleri kapsamında Avea, dünyayı farklı tarzı ve eşsiz yorumuyla sarsan İsveçli Alternatif Rock Grubu Mando Diao'yu Türkiye'ye getiriyor.

Türkiye'deki hayranlarının karşısına ilk kez çıkmaya hazırlanan Mando Diao, 18 Şubat'ta Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak. Bugüne kadar birbirinden iddialı şarkıları seslendiren İsveçli grup, yüksek enerjisine yakışır performansıyla İstanbul'da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Eğlenceli albümlere imza atmasıyla tanınan Mando Diao'nun temelleri 1995 yılında Björn Dixard ile eski grup üyesi Daniel Haglund'un birlikte kurduğu The Butler adlı rock grubuna dayanıyor. 2000 yılının başında ismini değiştirerek Mando Diao adını alan grup, yerel kulüplerde başladıkları performanslarını, 2002 yılında İsveçli yapım şirketi EMI ile anlaşarak profesyonel müzik dünyasına taşıdılar. Grup, profesyonelliğe Mr. Moon, Paralyzed, Sheepdog gibi dikkat çeken şarkıların yer aldığı Bring "Em In" albümüyle adım attı.

Sanat yorumcuları ve medyası tarafından 2004 yılında "yılın en umut veren grubu" olarak gösterilen Mando Diao, Hurricane Bar adlı albümüyle de müzik piyasasında kasırga gibi esti.

Garage Rock, Country, Blues Rock tarzına da eşsiz bir yorum getiren Gustaf Noren, Björn Dixdard, Carl-Johan Fogelklou ve Mats Björke'ün oluşturduğu 4 kişilik dev grup, 2009'da da dans üzerine kurulu Give Me Fire albümü ile yılın en iyileri arasında gösterildi.

Davul, bas ve perküsyonun yoğun hissedildiği parçalarıyla Mando Diao, müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea adına hazırlıkları PRİZ Organizasyon tarafından gerçekleştirilen konser ile müzikseverler muhteşem bir müzik ziyafeti yaşayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cat Power, İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement