Çataklı iş insanı öğrencilere giysi, okullara para yardımında bulundu - Son Dakika
Güncel

Çataklı iş insanı öğrencilere giysi, okullara para yardımında bulundu

Çataklı iş insanı öğrencilere giysi, okullara para yardımında bulundu

İŞ insanı Seyithan İzsiz, Van'ın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde, 500 öğrenciye giyim yardımı yapıp, okul tadilatı için para bağışında bulundu.

14.03.2020 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İŞ insanı Seyithan İzsiz, Van'ın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde, 500 öğrenciye giyim yardımı yapıp, okul tadilatı için para bağışında bulundu.

İstanbul'da yaşayan ve emlak sektöründe faliyet gösteren firmanın yönetim kurulu başkanı Seyithan İzsiz, memleketi Çatak'a yaptığı ziyarette, öğrencileri sevindirip, eğitime katkıda bulundu. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ile ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Onağıl Mahallesi'ne gelen İzsiz, öğrencilere giysi yardımında bulundu. Mahalledeki okulun tadilatı için para bağışladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Seyithan İzsiz'in okul arkadaşı olduğunu belirterek, "Çatak'ın eğitimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kardeşi Nihat İzsiz, annesi Caziye İszis adına Atlıhan Mahallesi'nde okul yaptırmışlardı. Şimdi ise kendisi okulumuza nakdi, öğrencilerimize giyim yardımında bulundu. Öğrencilerimizin yüzlerinin gülmesine vesile oldukları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca kendisinden ilçemize bir okul daha yapmalarını istiyoruz"dedi.Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan da "İlçemize yapmış olduğu yardımlardan dolayı çok mutlu olduk. Eğitime desteği devam edecek. İlçesine göstermiş olduğu vefa, takdire şayandır. Kendisine öğrenciler ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum"diye konuştu. İş insanı Seyithan İzsiz ise eğitime yönelik çalışmalarının süreceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Hepinizin varlığı çok özel. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizden daha çok teşekkür edeceğimiz kişiler, farklı yörelerden gelerek görev yapan öğretmenlerimiz. Memleketlerini bırakıp eğitime gönül vererek, Van'ın Çatak ilçesine gelmişler. Bizim çocuklarımızı eğitiyorlar. Bizler uzaklarda olabiliriz ama gönüllerimiz hep buralarda. Bizim buralar için yapacaklarımız bu memleket için bir lütuf değil. Üzerimizdeki sorumluluktur. Milli Eğitim Müdürü'müz Salih beyin okul talebini uzun vadede inşallah yerine getireceğiz. "


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çataklı iş insanı öğrencilere giysi, okullara para yardımında bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, Melike Abasıyanık Kurtiç'in sergisini açtı
    22:49 Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, Melike Abasıyanık Kurtiç'in sergisini açtı

    Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, 2021'de hayatını kaybeden seramik sanatçısı Melike Abasıyanık Kurtiç'in 'Bir Denizkestanesinin Anıları' isimli sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Sergide, Abasıyanık'ın seramikleri, denizkestaneleri, yosun perdeleri, pirinç kağıtları ve gel-git fotoğrafları yer alıyor. Sergi, 19 Nisan-1 Eylül tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:48 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, saat 21.43'te merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:45 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  • Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı
    22:43 Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı

    Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, aranması bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 13 sürücüye toplamda 153 bin 710 lira ceza kesildi. Uygulama kapsamında yapılan trafik kontrollerinde ise 125 araç sorgulandı ve 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kesici ve delici alet ile tabancalara ait fişek ve 14 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı
    22:34 Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı

    Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma devam ederken, yangına sebep olduğu iddia edilen E.K. isimli kişi ormanlık alanda saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde yangının ısınmak amacıyla yaktığı ateşten çıktığını söylediği öğrenildi. E.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.


Advertisement