Çatalca Belediyesi'nden Dağyenice Mahallesi'nde İftar - Son Dakika
Güncel

Çatalca Belediyesi'nden Dağyenice Mahallesi'nde İftar

Çatalca Belediyesi tarafından Dağyenice Mahallesi'nde bir iftar yemeği verildi.

06.07.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dağyenice meydanında verilen iftar yemeğine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi meclis üyeleri, daire müdürleri, Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın, Dağyenice Mahalle Muhtarı Ruhi Aldırmaz, mahalle muhtarları ve Dağyenice halkı katıldı.

Akşam ezanının okunması ile oruçlar hep birlikte açıldı. Ardından dua okundu. İftar yemeğinde Dağyenice Mahalle Muhtarı Ruhi Aldırmaz bir konuşma yaptı. "Belediye Başkanımız bu gece bizleri buluşturdu, kaynaştırdı. Kendisine şahsım adına, mahallem adına teşekkür ediyorum" diye konuşan Dağyenice Mahalle Muhtarı Ruhi Aldırmaz'ın ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İftarlar bizleri bir araya getiren kaynaştıran anlamlı günlerdir. Biz bu anlamlı günlerin önemini biliyoruz. Gücümüz yettiğince her akşam mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve halktan gelen talepler üzerine iftar tertip etmeye gayet ediyoruz. İftarlar amacına ulaşıyor. Bu manzaranın gerçek sahibi sizlersiniz. Sizler evde iftar yapmak yerine bu büyük ailede bir araya geldiniz. O yüzden sizlerle gurur duyuyorum. Bugünlerde özellikle birbirimizi hatırlamakla birlikte şifa bekleyenleri yaşlıları, fakirleri de hep birlikte hatırlamalıyız. Çatalca'da var olan Dağyenice'de komşu mahallelerde var olan birlik ve beraberlik huzur ortamının bütün İstanbul'a bütün Türkiye'ye bütün Ortadoğu'ya, İslam alemine ve bütün dünyaya yayılmasını diliyorum. Bu gece iftarın düzenlenmesinde mahalle muhtarı ve meclis üyemiz Filiz Öder büyük emek sarf ettiler, kapı kapı dolaşıp sizleri davet ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca Belediyesi'nden Dağyenice Mahallesi'nde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement