Çatıda panter gören bina sakinleri ne yapacağını şaşırdı - Son Dakika
Dünya

Çatıda panter gören bina sakinleri ne yapacağını şaşırdı

Fransa'da bir binanın çatı katına tırmanan siyah panter, paniğine neden oldu. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda sakinleştirici iğneyle vurulan panter, itfaiye ekipleri tarafından ele geçirildi.

19.09.2019 22:04  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da bir binanın çatısına tırmanan panter, bina sakinlerini tedirgin etti. Panter iğneyle vurularak ele geçirildi.

PANTERİ GÖREN ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Fransa'nın kuzeyinde Lille kentinin yakınlarında bulunan Armentieres kasabasında siyah bir panter paniğe neden oldu. Ülkeye yasadışı yollarla sokulduğu iddia edilen panterin, bir binanın çatı katına tırmandığı görüldü. Yerel medya, yaklaşık 30 kilogram ağırlığında, 6 aylık siyah panterin binanın merdivenlerinden çatı katına tırmanarak bir eve girdiği ve evde bulunan bir çocuğu korkuttuğunu bildirdi.

FRANSA'YA NASIL GETİRİLDİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Panteri bulunduğu yerden indirmek için itfaiye, polis ve veteriner ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından sakinleştirici iğneyle vurulan panter, sağlıklı bir şekilde ele geçirildi. Panterin Asya ve Afrika'ya ait bir tür olduğu ve Fransa'ya nasıl getirildiğinin araştırıldığı bildirildi. Ele geçirilen panter, hayvanat bahçesine götürüldü.

Çatıda panter gören bina sakinleri ne yapacağını şaşırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Çatıda panter gören bina sakinleri ne yapacağını şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı
    18:29 TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen 'Ramazan Programı' kapsamında Sırbistan'ın farklı bölgelerinde 1600 koli gıda maddesi dağıtıldı. Dağıtımın gerçekleştiği Belgrad'ın Zemun semtinde Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy da hazır bulundu. Aksoy, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, dayanışmanın toplumlar arasında dayanışmayı arttırdığını ifade etti.

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.


Advertisement