Standard Liege'e Transfer Olan Luis Cavanda, Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika
Spor

Standard Liege'e Transfer Olan Luis Cavanda, Kadro Dışı Bırakıldı

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanşında Ajax'a 3-0 mağlup olan Standard Liege'de, yenilginin sorumlusu olarak gösterilen Luis Cavanda, Lokoren'le oynanacak olan lig maçında kadroya alınmadı.

18.08.2018 17:20  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Belçika'nın Standard Liege ekibine transfer olan Luis Pedro Cavanda, sezona iyi başlamadı. Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanşında Ajax'a 3-0 mağlup olarak Devler Ligine veda eden Standard'da, Cavanda yenilginin sorumlusu olarak gösterildi.

Standard taraftarları tarafından sosyal medyada adeta bir linç kampanyasına maruz bırakılan Belçikalı futbolcu, takımda kadro dışı bırakıldı. Luis Pedro Cavanda, takımının Lokeren ile yapacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

"TAKIMDA DİSİPLİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Standard Liege teknik direktörü Michel Preud'homme konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Takımda disipline ihtiyacımız var. Belli bir oyun oturtmak istiyoruz, bu da hem saha içinde hem saha dışında disiplin gerektiriyor. Çizgimizden sapmayız" şeklinde konuştu.

Standard Liege\'e Transfer Olan Luis Cavanda, Kadro Dışı Bırakıldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Standard Liege'e Transfer Olan Luis Cavanda, Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mbappe: Turk olmak gibi guzel bir sey yok , fransada yasiyorum , fransiz kiz arkadasim turkce konus deyip duruyor , turkceye bayiliyor ve turkler en yakisikli ona gore 1 1 Yanıtla
  • Vito: Fransız seni söğüşlüyo olmasın dikkat et 1 0 Yanıtla
  • Erdoğan: Büyük şeytan amerika 1 0 Yanıtla

Advertisement