Çavuşköy'de Yoğun Mesai - Son Dakika
Güncel

Çavuşköy'de Yoğun Mesai

Çavuşköy\'de Yoğun Mesai

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi ekipleri çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

03.07.2018 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi ekipleri çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Çavuşköy Mahallesi'nde çalışan ekipler, altyapıdan üstyapıya mahalle ihtiyaçlarını belirleyip çalışmalarını sürdürüyor.

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çavuşköy Mahallesi'nin Arapdede Köprüsü girişi ile Çavuşköy Köprüsü girişlerini sıcak asfalt döşedi. Çavuşköy Mahallesi'nde ayrıca Başak Sokak'ta yol yapım çalışmaları devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde ise yağmur suyu hattı çalışması başladı. Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz ise yol yapım çalışmaları başlayacak.

Biga Belediyediyesi'nden yapılan Çavuşköy'ün de yaşanacak şehir Biga sloganına yakışır şekilde düzenlendiği belirtilen açıklamada, "Biga'mızın yaşanacak şehir olması için ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Tüm mahallelerimize eşit ve adil şekilde hizmet götürme hedefindeyiz. Vatandaşlarımızdan Halk Masa sistemi aracılığıyla gelen isteklerin yanı sıra programlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını birlikte planlıyoruz. Yollarımızın yapboza dönmesini istemiyoruz. Çavuşköy Mahallemizde daha önce altyapı çalışmaları gerçekleştirdik ve büyük oranda altyapı sorunlarını ortadan kaldırdık. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını yeniledik. Sıcak asfalt çalışmalarımız da devam ediyor. Çavuşköy'e doğalgaz gelmesi için de Biga Belediyesi olarak önemli çaba gösterdik. Biga Belediyesi olarak tüm mahallelere dokunmak hedefindeyiz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" denildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çavuşköy'de Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti
    12:34 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 ülkeden gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'da ağırladı. İmamoğlu, çocuklara seslenerek, onların enerji ve umut verdiğini belirtti. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca çocukların İstanbul'un farklı noktalarında eğleneceğini ve birbirlerinin kültürlerini tanıyacaklarını söyledi. İmamoğlu, çocukların evrensel bir dille sevgi ve arkadaşlık kurduklarını vurgulayarak, 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade etti.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca, devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.


Advertisement