Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştük - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştük

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Sayın Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi için konuştu. 'En iyi bize uyar' dedi." diye konuştu.

18.06.2019 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Kartal, "Sayın Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi için konuştu. 'En iyi bize uyar' dedi. 'İstiyorsan al'dedim ama 'Şu rakamı veririm, bu rakamı veririm' demedi. Bizim kulüplere olan mesafemiz eşit şekilde. Biz en iyi teklifi verene, Vedat Muriqi'yi yollayacağız. Ayrıca onu da üzmek istemiyoruz. Daha 24 yaşında ve kendisini göstrebileceği bir yere gitmesini istiyoruz. Hayırlısı neyse, o olsun." dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştük

"5 TAKIMDAN TEKLİF VAR"

Kartal, " Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Toulouse ve bir takımdan daha teklif var, adını bilmiyorum. Bizim duyumlarımız 3 milyon euro civarında ama bu rakama, bizde kalmasında daha hayır var. En çok rakamı verene satarız ama belli bir rakamın altına düşmek istemiyoruz. Vedat Muriqi şu an tüm takımlara eşit mesafede." diye konuştu.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştük

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Bin905: Sizin her takıma aynı mesafede olduğunuzu son oynanan rze-Galatasaray maçından biliyoruz.Emre Akbaba nın ayağını kıracak şekilde koç babanızdan aldığınız pirimlerle o sürtük futbolcu larınızı nasıl hırslandırdığnızı gördük.8taş dan 7 gol yerken hiç eşit mesafede değildiniz.tabancam olsa vururdum diyen ve ceza almayan, verilmeyen başkan 0 2 Yanıtla MİLLİYETÇİ : HADİ ORADAN PENALTISARAY NASIL şampiyon OLDUĞUNUZU HERKES BİLİYOR 2 0 bence: sizinde hakem amcalarınız var.onların dediği oluyo nasıl olsa.son 5 maçta tiyatro izledik,hakemler birtek sizin formalarınızı giymemişti. 0 0
  • Bin905: Sizin her takıma aynı mesafede olduğunuzu son oynanan rze-Galatasaray maçından biliyoruz.Emre Akbaba nın ayağını kıracak şekilde koç babanızdan aldığınız pirimlerle o sürtük futbolcu larınızı nasıl hırslandırdığnızı gördük.8taş dan 7 gol yerken hiç eşit mesafede değildiniz.tabancam olsa vururdum diyen ve ceza almayan, verilmeyen başkan 0 1 Yanıtla
  • Muriç: Sabaha kadar görüşün. Rize daha iyi bir takımken Fenere neden gideyim ? 1 0 Yanıtla
  • Krilyo: Ali koç başkan fenev şanpiyon, şaka şaka, zaten kimse inanmadı. 1 0 Yanıtla
  • Bin905: Sizin her takıma aynı mesafede olduğunuzu son oynanan rze-Galatasaray maçından biliyoruz.Emre Akbaba nın ayağını kıracak şekilde koç babanızdan aldığınız pirimlerle o sürtük futbolcu larınızı nasıl hırslandırdığnızı gördük.8taş dan 7 gol yerken hiç eşit mesafede değildiniz.tabancam olsa vururdum diyen ve ceza almayan, verilmeyen başkan 0 0 Yanıtla
  • Bin905: Sizin her takıma aynı mesafede olduğunuzu son oynanan rze-Galatasaray maçından biliyoruz.Emre Akbaba nın ayağını kıracak şekilde koç babanızdan aldığınız pirimlerle o sürtük futbolcu larınızı nasıl hırslandırdığnızı gördük.8taş dan 7 gol yerken hiç eşit mesafede değildiniz.tabancam olsa vururdum diyen ve ceza almayan, verilmeyen başkan 0 0 Yanıtla
  • Bin905: Sizin her takıma aynı mesafede olduğunuzu son oynanan rze-Galatasaray maçından biliyoruz.Emre Akbaba nın ayağını kıracak şekilde koç babanızdan aldığınız pirimlerle o sürtük futbolcu larınızı nasıl hırslandırdığnızı gördük.8taş dan 7 gol yerken hiç eşit mesafede değildiniz.tabancam olsa vururdum diyen ve ceza almayan, verilmeyen başkan 0 0 Yanıtla bence: sizin hödük ayağını şut atan adamin önüne uzatmıyacaktı.rizeli oyuncu onun geldiğini dahi görmedi.biraz delikanlı olun.bu şampiyonluğun diyetini emre ayağı kırılarak ödedi. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.


Advertisement