Çaykur Rizespor'da Hedef Puan Farkını Artırmak - Son Dakika
Yerel

Çaykur Rizespor'da Hedef Puan Farkını Artırmak

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor deplasmanında kazanarak puan farkını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

20.03.2015 12:32  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor deplasmanında kazanarak rakipleriyle aralarındaki puan farkını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Mete, AA muhabirine, ligde son 4 haftada 8 puan toplayarak küme düşme potasının üzerine çıktıklarını, moral ve motivasyon olarak kendilerini toparladıklarını belirtti.

Ligde kalma yarışında çok zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini ifade eden Mete, alt sıralardan kurtulmak isteyen rakiplerine karşı kendilerinin de farkı korumak istediğini, Kayseri deplasmanında adeta 6 puan değerinde bir maça çıkacaklarını vurguladı.

SAİ Kayseri Erciyesspor'un son haftalarda ligde zor günler geçirdiğinin altını çizen Mete, "Rakibimiz karşılaşmaya kurtuluş maçı olarak bakıyor. Biz de bu maçta alacağımız sonucun bizi nerelere taşıyacağını biliyoruz. Alacağımız sonuç bizi ya yukarı taşıyacak ya da yeniden alt sıralarla aramızın kapanmasına neden olacak" dedi.

Mete, ligin ilk yarısında rakipleriyle sahalarında oynadıkları maçta 1-1 berabere kalarak iki puan kaybettiklerini kaydederek, "Bir anlamda ilk yarıdaki maçta yaşadığımız puan kaybını da telafi etmek zorundayız. Alacağımız kötü sonuç ligde kalma yarışında işimizin zorlaşmasına neden olur. SAİ Kayseri Erciyesspor deplasmanında kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Galibiyet bizi orta sıralara taşıyarak işimizi kolaylaştırır" diye konuştu.

Öte yandan, Karadeniz ekibinde sarı kart cezalısı Ousmane Viera ve Filip Holosko kadroda yer almıyor.

Yeşil-mavililerin yarın SAİ Kayseri Erciyesspor karşısında sahaya Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Giray Kaçar, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Sercan Kaya, Obraniak, Deniz Kadah ve Kweuke 11'iyle çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Rizespor'da Hedef Puan Farkını Artırmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement