Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Notları

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Notları

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİKFenerbahçe'de annesinin rahatsızlığı nedeniyle teknik heyetten izin alarak Nijerya'ya giden Emmanuel Emenike ile sakatlığı süren Jeremain Lens kadroda yer almadı.

27.11.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe'de annesinin rahatsızlığı nedeniyle teknik heyetten izin alarak Nijerya'ya giden Emmanuel Emenike ile sakatlığı süren Jeremain Lens kadroda yer almadı.

VAN PERSİE İLK 11'DE

Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Dirk Nicolaas Advocaat, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Ukrayna ekibi Zorya karşısında ilk 11'de şans verdiği Volkan Şen'i yedeğe çekti, yerine Aatıf Chahechouhe'ya forma şans verdi. İzinli Emenike'nin yerine ise Robin Van Persie ilk 11'de oynadı.

AZİZ YILDIRIM LOCADAN İZLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı Şadan Kalkavan'a ait locadan izledi. Asbaşkan Mahmut Uslu ise karşılaşmayı Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile birlikte protokol tribününden takip etti.

FENERBAHÇE'YE 1000 TARAFTARI İZLEDİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Çaykur Rizespor maçına ilgi gösterdiler. Sarı lacivertli takımın 1000 dolayında taraftarı kendilerine ayrılan tribünden karşılaşmayı izledi. Fenerbahçeli taraftarlar, ısınma hareketleri için sahaya çıkan takımlarını tribüne çağırarak alkışladı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'da bir otelde kampa giren Fenerbahçe kafilesi, maçtan önce geniş güvenlik önlemleri altında karayolu ile Rize'ye geldi. Yol boyunca üst geçitlerin üzerinde polis ekiplerinin görev aldığı dikmkati zçekti.

SOYUNMA ODASINDA KÖPEKLİ ARAMA

Fenerbahçe'nin stadyumdaki soyunma odasında kafilenin içeri girişinden önce polis köpeğiyle bu defa da yine arama yapıldı.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA TEK DEĞİŞİKLİK

Çaykur Rizeespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Medipol Başakşehir maçında kadroda yer alan savunma oyuncusu Ali Faez'in yerine Godfrey Oboabona'ya forma şansı verdi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement