Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor

Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, bu maçı kazanarak ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

21.09.2018 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iyi futbol  oynadıklarını ama bunu sonuca yansıtma noktasında sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
Ligde beş haftada 3 puan topladıklarını aktaran Bakır, "Öne geçtiğimiz  maçlarda skoru koruyamadık. Geçen hafta sahamızda Bursaspor karşısında 1-0 geriye  düştükten sonra sahadan beraberlikle ayrıldık. Geriden gelerek direnç koyduk. Bu  tür olumlu reaksiyonları maçın tamamına yaymamız gerekiyor. Sahada iyi oyunumuzu  90 dakikaya yayabilirsek işler bizim için çok daha kolay olacak." dedi.
Ligde bu hafta karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor'un iyi bir ekip  olduğuna dikkat çeken Bakır, "Yeni Malatyaspor ile zor bir maç oynayacağız. Kolay  gol yemeyen bir ekip. Biz ise henüz kazanamadık. Malatyaspor deplasmanında  kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunun için maç sonuna kadar  bütün enerjimizi ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Bakır, takımda Musa Çağıran dışında eksik oyuncu olmadığına değinerek,  "Musa bu hafta takımla idmanlara çıktı ama henüz tam olarak hazır olduğunu  söyleyemeyiz. Kimin oynayacağından çok, mücadele gücümüz daha önemli. Galibiyete  ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımızın moralleri yüksek.  Malatya'dan iyi bir sonuç ile döneceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.
Yeşil-mavililerin, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına Gökhan Akkan,  Orhan Ovacıklı, Brabec, Jach, Fink, Robin Yalçın, Sadaane, Umar, Samudio, Boldrin  ve Vedat Muric muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement