Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, transferin son gününün hareketli takımlar arasında yer alıyor. Karadeniz ekibi, Dusan Jovancic, Murat Sağlam, Onur Bulut ve bir dönem Fenerbahçe ile Beşiktaş formaları da giyen milli sol bek İsmail Köybaşı ile sözleşme imzaladı.

05.10.2020 14:23  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 2 beraberlik 2 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibi son olarak Granada'da forma giyen İsmail Köybaşı'nın da bulunduğu 4 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Çaykur Rizespor'un sözleşme imzaladığı futbolcular arasında Sırp orta saha oyucusu Dusan Jovancic, Fenerbahçe'den Murat Sağlam ve Alanyaspor forması giyen Onur Bulut da bulunuyor.

Transfer ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Granada takımında forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu, İsmail Köybaşı Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

29 yaşındaki Sırp orta saha oyucusu Dusan Jovancic, Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 2+1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çaykur Rizespor'umuz, Fenerbahçe'den Murat Sağlam ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 22 yaşındaki defans oyuncusu Murat Sağlam Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çaykur Rizespor'umuz Alanyaspor'dan Onur Bulut ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı."

SADECE 7 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon Granada formasıyla sadece 7 maçta forma giyen 31 yaşında milli sol bek İsmail Köybaşı, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • celal gökalp: seneye beşiktaş alır tekrardan 0 0 Yanıtla

Advertisement