Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'dan Abdullah Durak'ı Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'dan Abdullah Durak'ı Transfer Etti

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa\'dan Abdullah Durak\'ı Transfer Etti

FF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında Kasımpaşa'da görev yapan Abdullah Durak ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı.

31.01.2018 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil-mavili kulübün başkanı Hasan Kemal Yardımcı, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, ikinci yarı şampiyonluk yarışının çok daha zor geçeceğini  belirtti.
Kadrolarını önemli isimlerle güçlendirdiklerini ifade eden Yardımcı,  "Abdullah Durak da hocamızın ısrarla istediği bir oyuncuydu. Kasımpaşa Kulübü ile  yaptığımız olumlu görüşmelerin ardından Abdullah Durak ile 2,5 yıllık anlaşma  sağladık. Transferde anlayış gösteren Kasımpaşa yöneticilerine teşekkür  ediyoruz." dedi.
Yardımcı ayrıca Vedat Muric, Koray Altınay, Galip Güzel ve Turgut Doğan Şahin'in ardından Abdullah Durak ile kadrolarına kattıklarını vurgulayarak,  "İkinci yarı çok zor geçecek ve her oyuncuya ihtiyacımız var. İşi baştan sıkı  tutuyoruz. Gevşemek ve rahatlamak yok. Ciddi bir yarış var ve bu yarışta  rakibimiz çok. Sezon bitiminde mutlu sona ulaşmak için çok dikkatli olmalıyız."  diye konuştu.
Abdullah Durak, ligin ilk yarısında ligde ve kupada 4 karşılaşmada  görev yaptı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'dan Abdullah Durak'ı Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement