Çaykur Rizespor Kulübü, sponsor haberleri sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Kulübü, sponsor haberleri sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi

TFF başkanı Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak şirketinin Çaykur Rizespor'a sponsor olduğu haberleri sonrası gündem oldu. Bu olay sonrası Rizespor'un sponsor şirketleri arasından Limak şirketinin ismi silindi. Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri de çıkartıldı.

24.08.2021 14:41  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajansspor'un haberine göre; Çaykur Rizespor, sponsor sayfasından TFF Başkanı Nihat Özdemir'in şirketi Limak Enerji ile Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri çıkarttı.

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi

TEPKİ YAĞDI

TFF Başkanı'a bağlı şirket olan Limak'ın Rize'ye sponsor olması futbolseverlerin tepkisini çekmişti. Spor yorumcuları Ali Ece, Serdar Ali Çelikler ve Uğur Karakullukçu bu konuda TFF Başkanı'nı sert eleştirmişti. Yaşananların ardından Rizespor kulübü, Limak şirketi ve Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri sildi.

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi
İlk hali
Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi
Son Hali
Çaykur Rizespor Kulübü, sponsor haberleri sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir\'i sildi

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Kulübü, sponsor haberleri sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • muzaffer yanıkkollu: Şimdi sormak lağzım nihat efendi bir spor klübüne sğonsor oluyorsun o külüple ülkemizin köklü ve en büyük klübü arasındaki uyuşmazlık mahkemeye taşınmış mahkeöe kararımı vermeden siz karar vermişsiniz şimdi kim inanır sizin tarafsız olduğunuza 0 0 Yanıtla
  • Alper006 : Ne güzel bir ülkemiz kanunlarimiz var bulunduğu görev gereği yapmaması gereken birşeyi yapıyor beyefendi sonrada sponsorluktan vazgeçtik kulüpteki hisselerini akrama devredecegim demekle herşey bitiyor o kadar bu ve buna benzer tüm durumlarda kim olursa olsun istifa etmeli yada görevden alınmalı bir başkası daha yapmasın ama nerdeee sanki yaptıklarında sonuna kadar haklılar hiç umurlarinda bile değil. 0 0 Yanıtla
  • Mustafa Kuzu: CENGİZ HOLDING i de silseymis 0 0 Yanıtla

Advertisement