Ce Divan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan Hakkındaki Kararını, Dosya Kapsamını Gözönünde Bulundurarak, İncelemesini Tamamlayamadığı İçin 27 Temmuz 2007 Tarihinde Açıklayacak. - Son Dakika
3.Sayfa

Ce Divan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan Hakkındaki Kararını, Dosya Kapsamını Gözönünde Bulundurarak, İncelemesini Tamamlayamadığı İçin 27 Temmuz 2007 Tarihinde Açıklayacak.

İvan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan Hakkındaki Kararını, Dosya Kapsamını Gözönünde Bulundurarak, İncelemesini Tamamlayamadığı İçin 27 Temmuz 2007 Tarihinde Açıklayacak.

29.06.2007 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ivan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan hakkındaki kararını, dosya kapsamını gözönünde bulundurarak, incelemesini tamamlayamadığı için 27 Temmuz 2007 tarihinde açıklayacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ce Divan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan Hakkındaki Kararını, Dosya Kapsamını Gözönünde Bulundurarak, İncelemesini Tamamlayamadığı İçin 27 Temmuz 2007 Tarihinde Açıklayacak. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement