CEFIC'e Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 7 Uluslararası Ödül - Son Dakika
Güncel

CEFIC'e Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 7 Uluslararası Ödül

CEFIC\'e Stevie Uluslararası İş Ödülleri\'nde 7 Uluslararası Ödül

CEFIC tarafından yönetilen Palm City Mersin, CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde toplamda 7 ödülün sahibi oldu.

17.09.2018 14:09  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Anne Kokusu, Pozitif Günler, Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali ve Çocukların Dili Sözlüğü projeleri ile fark yaratarak dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'ne layık görüldü.30'dan fazla ülkeden binlerce projenin yarıştığı Stevie Ödülleri'nde CEFIC farklı kategorilerde 1 Altın, 2 Gümüş ve 4 Bronz Ödülü kazandı. Ödül gecesi 20 Ekim tarihinde Londra'da gerçekleşecek.

CEFIC, dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen ve bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden kazandığı 7 ödülle büyük bir başarıya imza attı. Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 3 ayrı ödül tipi bulunan ödül platformu 2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiriyor.

Yılın iletişim kampanyası dalında gümüş yılın Sosyal Sorumluluk Projesi( Avrupa) dalında bronz Ödül alan Pozitif Günler projesi; Pozitif bir toplum, bir şehir, bir ülke ve bir dünya için harekete geçerek 1 ay boyunca Türkiye'nin önde gelen sivil toplum örgütlerini Alışveriş Merkezi'nde biraya getirdi ve ziyaretçileriyle sosyal sorumluluk proje fikirlerinin alışverişinde bulunuldu. 20.000 kişinin katılım sağladığı bu proje, Pozitif Sergi – Pozitif Atölye/Pozitif Paylaşımlar ve Pozitif Söyleşi olarak üç ana başlıkta kurgulandı ve Pozitif Günler projesi süresince herkese daha güzel ve daha yaşanılır bir dünya olması için güçlü mesajlar verildi.

CarrefourSA Bursa AVM ve Palm City Mersin Avm'de eş zamanlı olarak hayata geçirilen "Anne Kokusu" projesi ise Yılın Gençlere Yönelik Pazarlama Kampanyası dalında altın ödül aldı.Bu projeyle çocuklar annelerine en özel parfümü hazırladılar. Giydikleri beyaz önlüklerle ve kullandıkları materyallerle adeta birer küçük parfümör oldukları bu etkinlikte minik ziyaretçiler, annelerine kendi elleriyle en anlamlı hediyeyi hazırlama imkanı buldular.

Çocukların Dili Sözlüğü projesi ise Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden Yılın Markalaşmış Kampanyası dalında gümüş, Yılın Sosyal Medya Pazarlama Kampanyası ve Yılın İletişim Kampanyası dalında bronz ödülün sahibi oldu. "Çocukların Dili Sözlüğü" dijital medya projesi ile bebeklikten çocukluk çağına kadar telaffuz edilen ve telaffuzu her çocukta değişiklik gösteren bu kelimeler, ilk defa bir sözlükte buluşturularak ölümsüzleştirildi.

Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali ise Yılın Pazarlama Kampanyası (Kültür & Sanat) bronz ödülün sahibi oldu. Proje 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mersin ve çevre ilçelerden yaklaşık 40 okuldan 1.500 öğrencinin ve gösteri sanatları merkezinin yoğun katılımı ile Palm City Mersin Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CEFIC'e Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 7 Uluslararası Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement