Çekiçli Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Çekiçli Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası

Çekiçli Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası

ESKİŞEHİR'de iş ortağı 53 yaşındaki Güven Yıldırım'ı başına çekiçle vurup bıçaklayarak öldürmekten tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

16.03.2017 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de iş ortağı 53 yaşındaki Güven Yıldırım'ı başına çekiçle vurup bıçaklayarak öldürmekten tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 16 Kasım 2015 tarihinde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Güven Yıldırım, sabah evinden çıkıp Teksan Sanayi Sitesi'ndeki tezgah makine parçaları üretilen işyerine gitti. Yakınları, Güven Yıldırım'ın akşam eve dönmemesi üzerine, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri Güven Yıldırım'ın iş ortağı olan Yersel Deniz Yıldız'ı şüphe üzerine gözaltına aldı. Yıldız sorgusunda, çıkan tartışma sırasında Yıldırım'ı öldürdüğünü söyledi. Yıldız, olayın ardından iş ortağının cesedini bir poşete sarıp işyerindeki çelik elbise dolabının içine koyduğunu ve bunu da kamyonete yükleyip Yukarı Kartal Mahallesi yakılarındaki kendisine ait boş tarlaya attığını anlattı. Polis ekipleri Yıldız'ın gösterdiği tarlada kayıp işadamı Güven Yıldırım'ın cesedini elbise dolabı içinde buldu. Yersel Deniz Yıldız çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmada tutuklu sanık Yersel Deniz Yıldız suçlamaları kabul etmedi. Olay yerinde başka kişilere ait ayak izlerinin olduğunu, gerçek suçluların yakalanması gerektiğini söyleyen Yıldız, "Cinayeti işlediğime dair bir tane delil bulunmamaktadır. Cinayeti işlemem için bir tek neden de yok, menfaatim de yoktur. İş ortağımı ben öldürmedim, öldürmek için nedenim de yok. Ceset üzerinde bu suçu benim işlediğime dair bir tek delil de bulunmamaktadır. Ben suçsuzum. Cinayeti işlediğime dair bir tane delil gösterin suçu kabul edeceğim" dedi.

Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkeme heyeti tutuklu sanık Yersel Deniz Yıldırım'ı, iş ortağı Güven Yıldırım'ı kasten öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çekiçli Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement