Çekorder'de Bayrak Değişimi - Son Dakika
Güncel

Çekorder'de Bayrak Değişimi

Çekorder\'de Bayrak Değişimi

Çekmeköy Ordulular Derneği’nde başarılı çalışmalara imza atan Sedat Erdem görevini Metin Çoban’a devir etti.

31.08.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy Ordulular Derneği'nde başarılı çalışmalara imza atan Sedat Erdem görevini Metin Çoban'a devir etti. Sedat Erdem, "Derneğimin her zaman yanındayım" dedi.

Çekmeköy'de yaptığı başarılı işler ile adından söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği 3'üncü olağan kongresi ile 3'üncü başkanını seçti. 2008 yılında Yücel Yalçınkaya tarafından kurulan ve 2014 yılında Sedat Erdem başkanlığı döneminde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ve yapmış oldukları faaliyetlerle adından söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği (ÇEKORDER) 3'üncü olağan kongresinde Sedat Erdem'in aday olmadığı ve tek listenin girmiş olduğu kongrede Metin Çoban başkan olarak seçildi. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye İstanbul Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ÇEKORDER Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, ÇEKORDER Başkanı Sedat Erdem, Çekmeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Güneş, Aybastılılar Derneği Başkanı Celal Danış, Ordulu dernek başkanları ve Ordululular katıldı.

Seçime tek liste giren Metin Çoban'ın listesi divan tarafından okunduktan sonra delegeler tarafından onandı. Tek liste girilen seçimde ÇEKORDER'de yeni başkanı Metin Çoban oldu. Aynı zamanda Çekmeköy Ordulular derneğinin kurucu dernek başkanlığı görevinde de bulunan Yücel Yalçınkaya'nın divan başkanı olduğu kongrede Yücel Yalçınkaya, "Çekmeköy Ordulular Derneğimizi 2008 yılında kurmuştuk. Kısa sürede çok çalışmalara imza atarak İstanbul bölgesinde en çok konuşulan derneklerden biri olduğunu görmek mutluluk verici. Milli duygularda her zaman devletimizin yanında olduk. Benden sonra bayrağı devir alan Sedat Erdem başkanıma ise ayrıca teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza attılar. İnşallah yeni başkan Metin Çoban yönetimi de güzel çalışmalara imza atacaklar" dedi.

ÇEKORDER ile başarılı işlere imza atan Sedat Erdem, "Her zaman en iyisi yapmak için çalıştık. Başkanlık süresince 50'den fazla faaliyete imza attık. Orduluları başta Çekmeköy olmak üzere çok iyi temsil ettiğimize inanıyorum. Her siyasi partiye eşit derecede yaklaştık, dernek merkezimizde ağırladık. Dernek merkezimizi kullanılır bir hale getirdik ve her hafta kahvaltı organize ederek üyelerimiz ile bir araya geldik. İlk hedefimiz Çekmeköy'de yaşayan Orduluları bir araya getirmek oldu, mahalle köy derneklerimizin ile birlikte tüm faaliyetlerimizi birlikte yürüttük. Çekmeköy Spor Kompleksinde 5 bin Ordulu hemşehrimize Ordu coşkusu yaşattık. Ülkemizin zor günlerinde her zaman vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanında olduk. PKK başta olmak üzere tüm terör örgütlerine 52 STK ile basın bildirisini açıklayarak karşısında olduğumuzun her zaman altını çizdik. Buradan saymakla bitiremeyeceğimiz büyük çalışmaları değerli yönetim kurulumuz ve kıymetli hemşehrilerimiz ile başardık. Yücel başkandan devir aldığım bayrağı daha iyisini yapacağına inandığım Metin Çoban abime devir ediyorum. Her zaman yanında olduğumu belirttim, yeni dönemin Ordumuza Çekmeköyümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Orduluların varlığının Çekmeköy'de fazlası ile hissedildiğini söyleyen Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, "Bende manevi bir Ordulu sayılırım, Orduya gidip gezmişliğim yöre halkı ile tanışmışlığım onun dışında yönetimimde bulunan Ordulu kardeşlerim ile birlikte hareket etmem beni bir nevi Ordulu olduğumu gösterir. Ordulular Çekmeköy'de diğer derneklerden kat kat üstün olduğu yaptığı etkinlikler ile gösterdi bir tabela derneği olmadığını defalarca bizlere kanıtladı. Dernek merkezinde yapılan faaliyetlerde, ülkemizi için önemli olan konulardan dik duruşları ile en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. Yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

"ÇEKORDER birlik beraberliğin en güzel örneğidir"

Çekmeköy'de birlik beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiğini söyleyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Çekmeköy Ordulular derneğinin yapmış olduğu bütün faaliyetlere katılmış olmam hasebiyle kendimi çok şanslı hissediyorum, ÇEKORDER tarafından çağrıldığım her etkiliğe özenle katılım sağlamaya çalıştım. Çünkü Çekmeköy'de yaşayan Ordulular bizlere 7 Ağustos'da Yenikapı'da verilen birlik beraberlik mesajını daha önceden bizlere vermişti. Yaptığı her programda hiçbir siyasi partiyi ayırmayan ve onlara eşit yaklaşım sağlaması bizlerin birlik beraberlik içinde hareket etmesini sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

İstanbul Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, "Kendim Ordulu değilim fakat Orduluları yakınan tanırım ve her daim içlerinde olmaya çalışırım, her şeyden önce örnek aldığım manevi babam dediğim Ak Parti İstanbul Milletvekili sizlerinde yakınan tanıdığı Ordulu İsmet Uçma abimiz benim manevi babam sayılır bu yüzden bende kendimi Ordulu bir hemşehriniz sayıyorum. Ordulular derneği bir tabela derneği olmadığını bizlere gösteren ender derneklerden bir tanesi, çevremizde o kadar dernek var ki hangi amaç ile kurulduğu dahi belli değil. Ordulular vatanseverliğini ve milliyetçiliklerini her zaman en ön safta tutarak bizlere kanıtlamış insanlardır. 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası ziyaret ettiğim birçok ailenin Ordulu çıkması Ordulular ne kadar vatansever olduğunun göstergesidir. Yeni yönetimi tebrik ederek geçmiş dönem başkanları kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

ÇEKORDER'in çiçeği burnunda Başkanı Metin Çoban, "Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Sedat Erdem kardeşimizden aldığımız bu bayrağı düşürmeden inşallah taşıyacağız. Dernek işine yabancı sayılmayız daha önce Aybastı Kayabaşı derneğinde dernek başkanlığı yaptım onun dışında ÇEKORDER kurulduğunda beri içindeyim, hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Derneğimizi kuran sayın Yücel Yalçınkaya ve bu zamana kadar emek veren Sedat Erdem başkana teşekkürlerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çekorder'de Bayrak Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milas'ta orman yangını
    07:52 Milas'ta orman yangını

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:43 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı
    07:37 Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde art arda 2 deprem meydana geldi
    07:31 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde art arda 2 deprem meydana geldi

    Sulusaray ilçesinde 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde art arda 2 deprem meydana geldi. Depremler Sivas ve Yozgat gibi çevre illerde de hissedildi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum tespit edilmediği belirtildi. AFAD ve diğer kurumlar sahada araştırmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:10 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
    07:09 Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    Sony, Ghost of Tsushima Director's Cut için PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu, 16 Mayıs'ta Epic Games Store üzerinden PC için erişilebilir olacak. Oyunun düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte 30 FPS'de çalışması mümkün olacak. Önerilen ise yüksek ayarlarda 1080p'de 60 FPS'yi hedefliyor. Ayrıca oyun en yeni grafik teknolojilerini destekleyecek ve ultra geniş monitörleri de destekleyecek. Ghost of Tsushima Director's Cut, tek oyunculu senaryoya ek olarak Iki Island genişlemesini ve Legends çok oyunculu modunu sunacak. PC ve PlayStation için çapraz oyun desteği de bulunacak. Oyunun fiyatı 1499 TL olacak.

  • İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    07:03 İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

  • İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı
    06:59 İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı

    İzmir Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikalardaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı
    06:58 Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda çıkan yangın, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu hızla yayıldı. Yangın, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bir araç da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.


Advertisement