Celal Şengör, İlber Ortaylı'yı övmek isterken küfretti - Son Dakika
Güncel

Celal Şengör, İlber Ortaylı'yı övmek isterken küfretti

Prof. Dr. Celal Şengör, katıldığı bir Youtube programında ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı övmek isterken küfretti. Şengör, "İlber'e her merhaba dediğimde yeni bir şey öğreniyorum. Dipsiz kuyu p...... ya" ifadeleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

29.05.2021 20:22  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Celal Şengör, yakın arkadaşı tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı anlatırken kullandığı ifadeler sosyal medyanın diline düştü.

Şengör, Ortaylı'nın kendi alanı dışındaki birçok konulara da hakim olduğunu ve entellektüel yapısını anlatırken "İlber'e her merhaba dediğimde yeni bir şey öğreniyorum. Dipsiz kuyu p...... ya, bilmediği yok herifin. Vallahi billahi" ifadelerini kullanması izleyenleri şaşırttı.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Bu sözleri duyan programın sunucusu kadın, şaşkınlığını gülümseyerek gizlemeye çalıştı.

Celal Şengör, İlber Ortaylı\'yı övmek isterken küfretti

Son Dakika Güncel Celal Şengör, İlber Ortaylı'yı övmek isterken küfretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Hüseyin Erzurum: Harun hocam, az bilinen bir kıssa vardır. Uçak kalkarken yolcuların pek azı müslümandır, çoğu Allah'a inanmadığı gibi bunu eşkare dillendirmekten de çekinmez. Ama uçak türbülansa girdiğinde tüm yolcular "Allah'a sığınırlar, dua bilsin bilmesin Allah'ım sen bizi koru, sen kurtar bizi " derler. Uçak indikten sonra hepsi "Allah'a şükür derler". Her ne olursa havaalanından çıktıktan sonra tekrar uçağa bininceye kadar geçen zamanda olur. Anlayana sivri sinek saz . . . 34 78 Yanıtla Hüseyin Doğan: Az bilinen kıssa vardır diyerek kendini akıllı mı zannettin şu iki adamın bilgi birikiminin %1 i senin kafanda yoktur ki bu böyle sığ bir güya kıssa anlatarak verdiğin karşılaştırmadan belli kissada ki kişiler gerçek ateist değilmiş demek ki gerçek bir ateist olsa demez hadi dedi diyelim orda Allah'ım sen bizi koru ifadesi müslümanların allahina edilen dua değildir herhangi bir tanrıya edilen duadır tanrım sen beni koru der gibi Avrupa da olsan tanrı burda Allah dersin yaratıcıya 58 35 huseyin bolat: Her sigara içen insan sigaranın kötü bir şey olduğunu bilir ama bağımlıktan-alışkanlıktan içmeye devam eder.. Günlük kullanılan kelimeler de ezberden ibarettir.. Binlerce yılda oluşmuş, doğumdan itibaren aile ve toplum tatafından belleğimize kodlanmış. Siz o kelimelerin bir karşılığı olmadığını aklınızla bilseniz bile istemsizce kullanırsınız.. Şartlı refleks gibi.. Sosyal bir tik gibi.. 41 10
  • Harun Çalman: Bende yeni birşey öğrendim Allahın varlığını kabul etmeyenler her ne hikmetse Allahu tealayı kendilerine şahit gösterip vallahi billahi diyerek yemin etmeleri bu ne yaman çelişkidir böyle hocam. 34 19 Yanıtla Hüseyin Doğan: Ağız alışkanlığı kafanız mi iyi çocukluktan beri hep duyduğumuz ve denen şeyler Allah için bırak şunu allah Allah gibi şaşırma ifadeleri bunlar alışkanlık sizin kafanız yok mu 13 6
  • Ege Şenkaya: ağız alışkanlığı 35 8 Yanıtla
  • Cenk Aliosman KARABUL: Layn ''La ilahe illallah"" aklınızı başınıza alın Gafiller 1 25 Yanıtla
  • Eser Akak: Ben ilber ortaylı hakkında fazla bir bilgim yok şöyle ilber abimizi tanırım sosyal medyadan bir iki sohbetini yayınlarda dinledim bilgi çok bilgi evet ama celal şengör anlamak için tüm video larını dinledim ve özür diliyerek söylemek istiyorum söylediklerine kendi bile inanmıyor evren tm var oluşu nu anlatıyor ama bana göre gerçek olan bu değil yanlış yönlen diriyor bizleri ALLAH (C.C.)hidayet versin kendisine uzun zamandır dinlemem yaşlanmış bir mahcubiyet yüzünde saklı 8 11 Yanıtla
  • Fehmi Erbas: iki hoca arasındaki muhabbet malûm.Hoca dipsiz kuyu övgüsünü güçlendirecek kelimeyi ararken tekerleme gibi herkesin dilinde olanı seçmiş. "Adam" , "mubarek" , "herif" " muhterem" gibi kelimeler sempatisini izaha yetmemiş.Olan bu...samimiyet mağduru işte 9 3 Yanıtla
  • Sinan Özdemir: Sonda "Vallahi billahi" demesi daha ilgi çekici 3 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz
    10:59 İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz

    EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi. İbrahim, ligde son 2 haftada doğru oynayarak galibiyetler aldıklarını belirtti ve defansın önemine vurgu yaptı. Fenerbahçe maçının zorlu olacağını dile getiren İbrahim, taraftar desteğinin önemli olduğunu ve rekabet ortamının takımda olduğunu ifade etti.

  • Giresun'da Polis Aracı Kaza Yaptı: 2 Polis Yaralandı
    10:59 Giresun'da Polis Aracı Kaza Yaptı: 2 Polis Yaralandı

    Giresun'un Espiye ilçesinde polis kontrolünden kaçan şüpheli aracı takip eden polis aracı kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis memurları hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı
    10:59 Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı

    Ordu'nun Ünye ilçesinde demirleyen çimento yüklü bir geminin kaptan köşkünde çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bayburt'ta Kaybolan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    10:59 Bayburt'ta Kaybolan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Kop köyünde besicilik yapan Halil İbrahim Albal'ın kaybolan 4 büyükbaş hayvanı, jandarmanın drone takibiyle bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarının 3. gününde Kop Dağı eteklerinde bulunan hayvanlar, sahibine teslim edildi.

  • Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek
    10:58 Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek

    Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Altay, yarın Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Altay, son 6 haftadır kazanamamasına rağmen rakibini yenerek moral bulmayı hedeflerken, Manisa FK ise alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Manisa FK 3-0'lık skorla kazandı.

  • İznik'te Define Aramak İçin Girdikleri Mağarada 3 Kişi Hayatını Kaybetti
    10:58 İznik'te Define Aramak İçin Girdikleri Mağarada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada gazdan zehirlendikleri değerlendirilen 3 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, mağarada bulunan cesetlere ulaştı ve çıkarmak için çalışma başlattı.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    10:57 Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.


Advertisement