Çelebioğlu Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Çelebioğlu Güven Tazeledi

Çelebioğlu Güven Tazeledi

Kastamonu Konfederasyonu 1.Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

22.01.2013 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Konfederasyonu 1. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yapılan olağanüstü genel kurula oldukça yoğun katılım sağlanırken, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Atıf Hamza Çebi, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç, siyasi parti il ve ilçe başkanları, Ankara Bursa ve diğer ilçe federasyon ve başkan yöneticileri, çok sayıda meslek odaları ve sivil toplum liderleri de genel kurulu izledi.

Genel kurula tek liste halinde giren Süleyman Selami Çelebioğlu, güven tazeleyerek, genel başkanlığa tekrar seçildi. Başkan Çelebioğlu, tüm Kastamonululara birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, sivil toplum kuruluşlarını kemiren iki iç kurduna dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelebioğlu Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement