Çelik - İş Mescier ile Tis Görüşmelerini Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Çelik - İş Mescier ile Tis Görüşmelerini Tamamladı

Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi, Bartın’da bulunanve yeni örgütlendiği Mescier Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Bartın Fabrikasında TİS görüşmelerini anlaşma ile sonuçlandırıldı.

08.03.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi, Bartın'da bulunanve yeni örgütlendiği Mescier Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Bartın Fabrikasında TİS görüşmelerini anlaşma ile sonuçlandırıldı.

Çelik - İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, Mescier fabrikasında 2014 - 2015 dönenimi kapsayan Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde çalışanlara 2 yıllık ortalama yüzde 42 oranında zam yapıldığını söyledi.

Üngören, Sosyal yardımlarda yeni haklar elde edilen görüşmelerde oldukça mutluk olduklarını belirterek, " Mescier işyerinde yeni örgütlenmemiz ve ilk Toplu İş Sözleşmesi yapılmış olması nedeni ile geldiğimiz nokta Mescier çalışanlarını ve Sendikamızı mutlu etmiştir. Önümüzdeki dönemlere daha mutlu ve umutlu bakıyoruz. Toplu İş Sözleşmesinin Mescier Şirketine, çalışanlarına, ülkemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Örgütlenme ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmesi sürecinde bizleri ve Sendikamızı anlayışla karşılayan Sabri Mescier ve ailesine tüm şirket yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik - İş Mescier ile Tis Görüşmelerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement