Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül: "Mmk'yı Kar Eden Bir Kuruluş Haline Getireceğiz" - Son Dakika
Ekonomi

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül: "Mmk'yı Kar Eden Bir Kuruluş Haline Getireceğiz"

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül: "Mmk\'yı Kar Eden Bir Kuruluş Haline Getireceğiz"

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, MMK'yı kar eden bir kuruluş haline getireceklerini söyledi.
Çelik-İş Sendikası birlik ve beraberlik toplantılarını sürdürüyor.

16.11.2013 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, MMK'yı kar eden bir kuruluş haline getireceklerini söyledi.

Çelik-İş Sendikası birlik ve beraberlik toplantılarını sürdürüyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen yemekli toplantılardan biri de Payas Görkem Restoran'da gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğine Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Mali Sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Hacı Gönül ve yaklaşık 600 MMK işçisi ve aileleri katıldı. Alkışlar arasında salona giren Sendika Genel Başkanı Cengiz Gül, tüm işçilerle teker teker tokalaştı.

MMK işçilerinin dayanışma yemeğinde bir konuşma yapan Gül, başarılı bir sözleşme imzaladıklarına dikkat çekerek "Önce MMK'yı kar eden bir fabrika haline getireceğiz. MMK Metalurji Yönetimiyle çok üst düzeyde birlik beraberlik sağladık. İşçisiyle yönetimiyle huzurlu bir MMK Metalurji yarattık. Kademe sistemi zaman içinde düzelecek, kademe anlayışı giderek oturacak. Ocak ayında maaşlarınıza yüzde 12 zam gelecek. 2014 de tüm sosyal haklarınız devam edecek. Yakacak yardımı da alacaksınız. Ben inanıyorum ki 2014 yılında MMK kar eder hale gelecek hem işverenin hem de siz işçilerin yüzü gülecek. Elbirliği ve dayanışma ile MMK'yı kar eden bir işletme haline getireceğiz" diye konuştu.

Genel Başkan Gül MMK'daki temsilcilere de değinerek "Temsilcilerinize sahip çıkın 9 ay sonra çok daha iyi sözleşme yapacağımıza inanıyorum. MMK kar ederse, Aralık ayı içinde benden size bir müjde gelebilir. MMK'daki vardiya amirleri içinde çalışmalarımız var. Onların durumunu iyileştirme yönünde gayretimiz var. İnşallah 2014 yılı uğurlu gelecek, 2015 de MMK da göğsümüzün kabaracağı bir sözleşme yapacağız. Sizler daha gençsiniz ve nasipse bu fabrikadan emekli olacaksınız. MMK'da üç beş yıla kadar ücretleriniz iyi duruma gelecek. Kar eden bir fabrikada sözleşme imzalamak her zaman işçinin lehine olur. Sıkıntılı süreçte, grev öncesinde ve sonrasındaki dik duruşunuz için sizleri kutluyorum. MMK bu bölgeye örnek oldu. Bu yüzden ben de sizleri alkışlıyorum. MMK'yı kar eden bir kuruluş haline getireceğiz. Bunu birlikte başaracağız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Genel Başkan Gül, MMK işçilerinin sevgi gösterileri, alkışları ve sloganları arasında salondan ayrıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül: 'Mmk'yı Kar Eden Bir Kuruluş Haline Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement