Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar

Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar Güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip çelik kasayı çaldılar İkitelli'de içerisinde 70 Bin TL bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar yakalandı.

04.03.2021 10:27  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar

Güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip çelik kasayı çaldılar

İSTANBUL - İkitelli'de içerisinde 70 Bin TL bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızların, dükkandan çaldıkları çelik kasa ağır olduğu için yerde sürükledikleri anlar saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay, 17 Şubat Çarşamba günü saat 18.45 sıralarında Başakşehir İkitelli'de inşaat ürünleri satan bir iş yerinde yaşandı. İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki iş yerine giren yüzü maskeli silahlı 4 kişi, silah tehdidiyle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek bağladı. İş yerine giren hırsızlar içerisinde 70 Bin TL bulunan çelik kasayı açmak istedi. Çelik kasayı bulunduğu yerden kaldıramayan hırsızlar sürüklemeye başladı. Kasayı metrelerce sürükledikten sonra arabaya yükleyen şüpheliler bölgeden hızla uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Hırsızların bağladığı güvenlik görevlisi, kendi imkanları ile kurtularak polisi aradı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Şüphelilerin olay yerine bir araçla geldikleri olaydan sonra ise 3 araç değiştirdikleri tespit edildi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri şüphelilerin önce eşkalini daha sonra kimliğini tespit ederek Küçükçekmece, Esenyurt ve Başakşehir ilçelerine 7 farklı adrese operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlıların çeşitli suçlarda çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Nedim K., Serhat K. ve Hıdır A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ersan G., Cemal K. ve Dursun A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çelik kasayı sürükleyerek böyle çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı
    12:38 Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Susuz beldesi yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 5 kişi yaralandı. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Olayın ardından sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi.

  • Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    12:36 Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ç.K. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 25,56 gram esrar ve 58 bin TL ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    12:09 Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Samsun'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan H.I.K'nin evine gitti. Dolandırıldığını anlayan H.I.K, polise başvurdu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının adresine operasyon düzenleyerek S.A'yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çeşitli ziynet eşyaları ve para ele geçirildi.

  • Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
    12:08 Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

    Denizli'de hırsızlık suçundan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı ve 42 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirtildi.


Advertisement