Çelik, Samandağlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Çelik, Samandağlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

SATİYAD tarafından düzenlenen 1. Samandağ Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü Sanatçı Çelik Ali İsmail Korkmaz festival alanında sahne çıkarak hayranlarıyla buluştu.

21.08.2017 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yakından tanıdığı sanatçı Çelik hayranları tarafından ayakta alkışladı Sanatçı Çelik'in söylemiş olduğu ritmik şarkılarla Samandağlılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Samandağ Turizm İşletmecileri ve Yatırımcıları Derneği SATİYAD tarafından birincisi düzenlenen, Samandağ Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, işadamları ve esnaf tarafından desteklenen 1. Samandağ Turizm Festivali 13- 19 Ağustos tarihleri arasında Ali İsmail Korkmaz Festival Alanında etkinlikler devam ediyor.

Festival kapsamında Plaj Futbolu, Plaj Voleybol turnuvası, yerel ve ulusal düzeyde sanatçıların konserleri, Bisiklet yarışı, sualtı dalışı, yelken sörfü ve doğa yürüyüşü etkinlikleri yer aldı.

PROTOKOLE, STK'KARA ODA BAŞKANLARINA ESNAV , İŞ ADAMLARINA VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Festivale ilgili SATİYAD yönetim kurulu adına başkan Tahsin Boğday tarafından yapılan açıklamada"Bu yıl dernek olarak 1.sini düzenlediğimiz 1. Samandağ Turizm Festivaline Bütün Hatay Halkını davet ediyoruz. Festivalin amacı, adından da anlaşılacağı üzere Turizmi canlandırmak, ilçemizin sahip olduğu doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleri en iyi şekilde değerlendirerek tanıtımını yapmak. Sportif faaliyetlerle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve onları sağlıklı bir yaşama teşvik etmektir. Bu festivale destek veren başta İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Cahit Çelik'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Lütfü Savaş'a, Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir'e, sivil toplum kuruluşlarına, odalara , işadamlarımıza, vakıflara, Meydan, Çevlik ve Deniz Sitesindeki işletmeci arkadaşlarımıza, esnafımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelik, Samandağlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement