Celil Sağır Jübile Hazırlığında - Son Dakika
Spor

Celil Sağır Jübile Hazırlığında

Celil Sağır Jübile Hazırlığında

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, "Veda organizasyonunda Samsunluların beni yalnız bırakmayacağına eminim" dedi.

02.08.2014 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağır, Samsun'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 23 Ağustos'ta Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak jübile maçına tüm taraftarları davet etti.

Söz konusu organizasyona şöhretler karması futbolcularının yanı sıra Cengiz Kurtoğlu ve sürpriz sanatçıların katılacağını vurgulayan Sağır, etkinlikte minikler gösteri maçı, müzik şöleni, veda maçı ile Samsunspor- Orduspor karşılaşmasının yapılacağını söyledi.

Bu tip organizasyonların her futbolcuya nasip olamayacağını belirten Sağır, "Yaklaşık 30 yıldır futbolun içerisindeyim. Samsunspor'da oynamaktan her zaman gurur ve onur duydum. Beni bu güne kadar yalnız bırakmayan taraftarlarıma ve camiaya çok teşekkür ediyorum. Şu an bir organizasyon çalışması içerisindeyiz. Veda organizasyonunda Samsunluların beni yalnız bırakmayacağına eminim. Bu güne desteklerini hep yanımda hissettiğim Samsunlu iş adamlarına ve özellikle Metro Grubu'a teşekkür ediyorum" dedi.

Jübile organizasyonuna birçok yıldız futbolcunun katılacağını ifade eden Sağır, şunları kaydetti:

"1994 ile 2000 arasında Samsunspor'da futbol oynamış, kırmızı-beyazlı formayı terletmiş futbolcu arkadaşlarımın hemen hemen hepsi geliyor. Şöhretler karmasında aklıma geldiği kadarıyla Tanju Çolak, Rüştü Reçber, Hakan Uysal, Bülent Korkmaz, Tümer Metin, Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı, Hakan Tecimer, Hasan Vezir, Metin Üç, Metin Tekin ve Oktay Derelioğlu gibi futbolcular geliyor. İnanılmaz bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Stadyumun tıka basa dolacağına eminim."

Toplantıda yer alan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ise söz konusu jubile organizasyonuna destek verdikleri için yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Celil Sağır Jübile Hazırlığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement