Celta Vigo, Galatasaray'ın Okay Yokuşlu için yaptığı teklifi reddetti! - Son Dakika
Spor

Celta Vigo, Galatasaray'ın Okay Yokuşlu için yaptığı teklifi reddetti!

Fatih Terim'in transferi için büyük çaba sarfettiği Okay Yokuşlu'dan kötü haber geldi. İspanyol ekibi, Galatasaray'ın teklifini reddetti.

15.07.2019 10:19  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım döneminden bu yana teknik direktör Fatih Terim'in prensi olan Okay Yokuşlu konusunda gelen haberler kötü. Terim'in orta sahaya çok istediği 25 yaşındaki yıldız futbolcu için kulübü Celta Vigo, satın alma opsiyonlu kiralama teklifine olumsuz yanıt verdi.

CELTA VİGO'NUN BEKLENTİSİ 12-13 MİLYON

İspanyol ekibi, Okay'ı kadroda tutmak istiyor. Ancak 12-13 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmesi halinde milli futbolcuyu satmayı düşünüyor.

(Fanatik)

Celta Vigo, Galatasaray\'ın Okay Yokuşlu için yaptığı teklifi reddetti!

Son Dakika Spor Celta Vigo, Galatasaray'ın Okay Yokuşlu için yaptığı teklifi reddetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alıcı ve Satıcının yer değiştirmesi gerekirken....: Yerli oyuncuları dışarı gitmeden önce alman lazım, ve parlatıp Celta Vigo dan 12-15 milyon euro istemen gerekirken sen Türk oyuncuları pahalıya topla. 0 0 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement