Cem Garipoğlu'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Cem Garipoğlu'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cem Garipoğlu\'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şeker hastalığına yenik düşüp hayatını kaybeden, Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun dedesi Kasım Garpioğlu son yolculuğuna uğurlandı.

22.06.2015 14:59  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeker hastalığına yenik düşüp 91 yaşında hayatını kaybeden, Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun dedesi Kasım Garpioğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Hayyam ve Mehmet Nida Garipoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen ve daha sonra konulduğu cezaevinde intihar ederek hayatına son veren Cem Garipoğlu'nun dedesi Kasım Garipoğlu hayata gözlerini yumdu. Fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şeker hastası Kasım Garipoğlu için Zincirlikuyu Cami'nde tören düzenlendi.

Törene Kasım Garipoğlu'nun oğulları Hayyam Garipoğlu ve Mehmet Nida Garipoğlu, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, ünlü şarkıcılar Ali Rıza Binboğa ve Selçuk Ural ile dostları katıldı. Hayyam Garipoğlu cenaze alanında taziyeleri kabul etti. Garipoğlu'nun tabutunun başına gelen dostları dua ederek, başında bir süre bekledi.

Kasım Garipoğlu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından dua edileceği sırada Hayyam ve Mehmet Nida Garipoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra Kasım Garipoğlu'nun omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Ardından camideki kalabalık da cenaze aracının arkasından defin alanına yürüdü.

Garipoğlu'nun ceaznesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cem Garipoğlu'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement