Cem Garipolu İntiharında Son Noktayı Adli Tıp Koydu - Son Dakika
Güncel

Cem Garipolu İntiharında Son Noktayı Adli Tıp Koydu

Cem Garipolu İntiharında Son Noktayı Adli Tıp Koydu

Silivri Cezaevi’nde intihar etmiş vaziyette bulunan Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar Adli Tıp raporu ile son buldu.

17.10.2014 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri Cezaevi'nde intihar etmiş vaziyette bulunan Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar Adli Tıp raporu ile son buldu. Raporda, anne ve babasından alınan örnekler Cem Garipoğlu'nun DNA'sı ile birebir uyuştuğu tespit edildi.

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu, kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Ölümünün ardından Garipoğlu'nun cezaevinden kaçırıldığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Ardından Karabulut ailesi adına yapılan başvuruda DNA testi uygulanmasına karar verilmişti. Kamuoyunu merakla beklediği sonuç Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporla tartışmalara son noktayı koydu.

AİLE FERTLERİNİN DNA'SI İLE ÖRTÜŞÜYOR

Cem Garipoğlu'nun anne ve babasından iki gün önce alınan kan, tükürük ve doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nde yapılan incelemelerde, aile fertlerinden alınan örnekler ile Cem Garipoğlu'nun doku örnekleriyle burada karşılaştırıldı. Tamamlanan incelemelerde DNA'nın Cem Garipoğlu profili ile örtüştüğü tespit edildi. Bunun üzerine hazırlanan rapor UYAP üzerinden ardından üzerinden bugün Silivri Başsavcılığı'na iletildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cem Garipolu İntiharında Son Noktayı Adli Tıp Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • niyazi: Kafalar rahatladı simdi 0 0 Yanıtla

Advertisement