Cem Karaca'nın Eşi, Milyoner'de İkinci Soruda Elendi - Son Dakika
Medya

Cem Karaca'nın Eşi, Milyoner'de İkinci Soruda Elendi

'Kim Milyoner Olmak İster' programı, Halit Kıvanç'ın sunumuyla Cem Karacanın eşi İlkim Karaca'yı ağırladı. Karaca, yarışmaya erken veda etti.

27.06.2014 09:08  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde sürpriz bir isim yarışmacı koltuğuna oturdu. Milyoner'in dün akşam yayınlanan bölümünde Kenan Işık'ın yerine yarışmayı sunan duayen isim Halit Kıvanç'tı. Halit Kıvanç'ın karşısına yarışmacı koltuğunda 2004 yılında hayatını kaybeden Anadolu Rock müziğinin büyük ismi Cem Karaca'nın eşi, İlkim Karaca vardı.

İLKİM KARACA İZLEYENLERİ ŞOK ETTİ

Karaca ikinci soruda karşısına gelen 'Bazı tekerlekleri havada giden bir araç yanınızdan geçiyorsa hangisiyle karşılaşmışsınız demektir','Limuzin', 'Traktör', 'Fayton', 'Tır' sorusuna 'Traktör' diyerek yanlış cevap verince elenmiş oldu. İkinci soruda elenen İlkim Karaca izleyenleri şok etti.

Cem Karaca\'nın Eşi, Milyoner\'de İkinci Soruda Elendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Cem Karaca'nın Eşi, Milyoner'de İkinci Soruda Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MEHMET ALİ TAYFUR: abartma istersen 0 0 Yanıtla
  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Rusya'nın en önemli uluslararası ekonomi forumlarından KazanForum, 14-19 Mayıs'ta düzenlenecek
    10:29 Rusya'nın en önemli uluslararası ekonomi forumlarından KazanForum, 14-19 Mayıs'ta düzenlenecek

    Rusya'nın KazanForum adlı uluslararası ekonomi forumu, 14-19 Mayıs tarihleri arasında Tataristan'ın başkenti Kazan'da gerçekleştirilecek. Forum, İslam dünyasının ekonomi ve finans alanında önde gelen uluslararası uzmanlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Geçen yıl 57 İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeden 16 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan forum, Rusya'nın en büyük üç uluslararası ekonomi forumundan biri haline gelmiştir. Forum, İİT ülkeleri ile Rusya Federasyonu bölgeleri arasındaki bağları güçlendirmeyi, İslami finans sistemi kurumlarının gelişimini teşvik etmeyi ve ortak uluslararası projelerin hayata geçirilmesine odaklanmaktadır.

  • AYF, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak için 24 saatlik canlı yayın başlattı
    13 Nis AYF, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak için 24 saatlik canlı yayın başlattı

    Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF), İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı. Yayında ulusal basından çok sayıda gazeteci yer alacak ve Filistin'deki gazetecilerin sesi olunacağı vurgulanacak.

  • Usta Gazeteci Ömür Bir Hayatını Kaybetti
    13 Nis Usta Gazeteci Ömür Bir Hayatını Kaybetti

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, uzun yıllar muhabirlik yapan ve renkli kişiliğiyle tanınan usta gazeteci Ömür Bir, 82 yaşında hayatını kaybetti. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Bir, mesleki hayatında yaptığı haberlerle Ayvalık'ın sorunlarının çözülmesine katkı sağlamıştı. Cenazesi bugün Ayvalık Kabristanı'nda defnedilecek.


Advertisement