Cem Seymen'den kişisel gelişim tüyoları - Son Dakika
Güncel

Cem Seymen'den kişisel gelişim tüyoları

Cem Seymen, 15 Mart Çarşamba günü saat 15:00'da, kişisel verimlilik ve gelişim tüyoları ile ilgili konuşmak üzere Akasya Sohbetleri'nin konuğu oluyor.

14.03.2017 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kişisel gelişimine hiç ara vermeden, gazetecilik, sunuculuk ve ekonomi dünyasındaki başarılarına her gün bir yenisini ekleyen başarılı televizyon programcısı Cem Seymen, kendisine yatırım yaparak hayatını daha verimli kılmak isteyen herkese başarı tüyolarını anlatmaya hazırlanıyor. Seymen, 15 Mart Çarşamba günü saat 15:00'da Akasya Sohbetleri'ne konuk olarak kişinin kendine olan inancını ve hayal etmenin önemini anlatacak.

Cem Seymen kimdir?

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Ürgüp'te, liseyi ise İstanbul'da bitirip Bilkent Üniversitesi'nde turizm işletmeciliği bölümünde eğitimine devam etmiştir. Bir süre turizm sektöründe faaliyet gösteren Cem Seymen, ardından eğitim için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmiştir. 1993-1999 yılları arasında New York kentinde yaşamıştır. Seymen, City University of New York'ta siyasal ekonomi bölümü ile New York Üniversitesi'nde televizyon yayıncılığı üzerine eğitim almış, ABC, CBS ve NBC televizyonlarında ise meslek seminerlerine katılmıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra BRT televizyonunda ekonomi muhabiri olarak görev yapmış ve Hayatın Renkleri adlı programı sunmuştur. Seymen gazetecilik mesleği de yapmaktadır. Ayrıca tekrardan üniversite sınavlarına girerek Beykent Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü burslu olarak kazanmıştır. "Joseph Conrad Romanlarında Sömürgeciliğin İzleri" adlı çalışması ile yüksek lisans yapmıştır.

Cem Seymen, CNN Türk kanalında ekonomi - finans haberleri sunmakta ve "Para Dedektifi" programı ile bilim, teknoloji, eğitim, inovasyon, üretim, tarım ve hayvancılık alanlarında çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca çeşitli yerlerde sunuculuk yapmış ve üniversitelerde iletişim, tarım ve ekonomi üzerine yapılan konferanslara konuşmacı olarak davet edilmiştir. CNN Türk'te hazırladığı Para Dedektifi programından dolayı bazı sempozyumlara da davet edilmiştir. CNN Türk kanalında ekonomi editörlüğü de yapmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Seymen'den kişisel gelişim tüyoları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement