Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi

Geçtiğimiz ay Cem Yılmaz ile yollarını ayıran Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi. "Aylardır sabırsızlanıyordum" diyen Samyeli, single çıkaracağının haberini verdi.

10.11.2019 22:21  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu Cem Yılmaz ile yollarını ekim ayında ayıran Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi.

SİNGLE SÜRPRİZİ

Son dönemde güzel sesi ve şarkıcı kimliğiyle ön plana çıkan Defne Samyeli, çeşitli mekanlarda sahne almaya devam ediyor. Bu durumu bir tık ileri taşımak isteyen Samyeli, single çıkaracağının haberini verdi.

Prodüktör Samsun Demir ile çekilmiş fotoğraf karesini takipçileriyle paylaşan Defne Samyeli bu kareye, "Aylardır sabırsızlanıyordum sizlerle paylaşmak için, ayrıntılar daha sonra" notunu düştü.

Samyeli'nin single çalışması, Aralık ayında dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Spiker, Sunucu, Oyuncu ve Köşe Yazarı Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nde dünyaya geldi. Aslen Malatya'lı olan Samyeli'nin annesi Sendegül Samyeli babası Haluk Samyeli'dir. Defne Samyeli'nin Amiral olan babası Haluk Samyeli Defne Samyeli 13 yaşındayken vefat etti.

Defne Samyeli, henüz çocukken TRT İstanbul Rasyosu'nun çocuk kadrosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle bitirdi.

Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi

Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'ne girdi ancak iş hayatının yoğunluğu nedeniyle devam edemedi. Yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu.

24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box'ın ya da sonraki adıyla İnter Star'ın güzellik yarışmasında "Türkiye üçüncü güzeli" oldu. Ardından Senegal'deki Avrupa Güzellik Yarışması'nda dördüncü oldu. Yarışmanın birincisi elendikten sonra Defne Samyeli üçüncülük tacını giydi.

İnter Star ekranlarında "Youngstar Galaxy" adlı bir gençlik programı, ardından "Salı Pazarı" adlı program ile sunuculuk yapmaya başladı. 1991 yılında Magic Box kanalında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu sabah programı "İyi Günler Türkiye" ile popülerliği arttı.

Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı. Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı.

Defne Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli Melih Kibar şarkılarından oluşan "Tek Başına" isimli bir albümü vardır.

Müzikten vazgeçmeyen Defne Samyeli, hatta gönlü hep müzikal tiyatroda olduğu için bu alanlarda önemli isimlerden ders almaya başladı. Türkiye'de ünlü operacılar Belkıs Aran, Gül Sabar ve Tülay Uyar on beş yıllık şan eğitiminin mentor'ları oldular. New York'ta Broadway yıldızlarını çalıştıran bir müzisyen ve oyuncu koçu Bruce Kolb'tan yıllarca şan dersi aldı. Küçüklüğünden beri kendini Broadway'de hayal eden ve bulduğu her fırsatta yurtdışında müzikal şov izleyen Samyeli Evita ve Aida gibi bazı şovların şarkı ve librettolarını ezbere bilmektedir.

1994 yılında Show Tv'de "Show'da Show" adlı bir eğlence programı yaptı. 1997 yılında Show TV Kanal D'ye transfer oldu. Bir süre "Şakalamaca" adlı programı sunduktan sonra "Gecenin İçinden" adlı haber programını sunmaya başladı. Editörlüğü de üstlenen Defne Samyeli, 1999 Ekiminde Kanal D'nin "anchorwoman"ı olarak karşımıza çıktı.

Defne Samyeli yayın hayatında birçok ödül kazandı. Bunlardan ikisi uluslararası New York TV Festivals'da ayrıca art arda iki yıl Dünyanın En İyi İkinci Anchor'ı seçildi.

Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi

2000 yılında rahim kanserine yakalandı. Tedavi görüp iyileşti. Temmuz 2000 ayında Amerika'ya giderek New york'da Ameliyat oldu.

Amerika dönüşü 11 Eylül 2000'de Kanal D ekranında görevinin başına döndü. 15 Temmuz 2002'de ise Show TV'ye transfer oldu. Ancak 2008 yılında Ali Kırca ekibiyle beraber Show TV ile anlaşınca işinden oldu.

2010 Mayıs ayından itibaren bir süre ATV'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sundu. A Haber'de A3 haber kuşağını sundu.

2013 yılının Kasım ayında TUİK anket sorularına cevap vermediği için 929 TL ceza aldı.

Defne Samyeli , 29 Haziran 1995 tarihinde mimar Eren Talu ile evlendi. 2009'un Ekim ayında Samyeli boşanma davası açtı. Evlendikten 16 yıl sonra 2011 yılında boşandılar. Deren ve Derin adlarında iki kız çocuğu var. İlk kızı Deren'i 1996 yılında Las Vegas'ta dünyaya getirdi. Bebeğin adı anne ve babasının adlarının birleşiminden gelmektedir. 2003 yılında ikinci kızı Derin doğdu.

Defne Samyeli, boşandıktan sonra 2013 yılında siyasetçi Hüsamettin Özkan'ın eski damadı Emre Alkin ile nişanlandı.

Defne Samyeli, 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı "Babam Sınıfta Kaldı" adlı dizide yer aldı.

Oyunculuk alanında ilerlemek istediğine karar verince profesyonel oyunculuk eğitimine başladı.

2013'ın sonbaharında Atölye Craft'ta oyuncu koçu Deniz Erdem'le çalışmaya başlayan Defne Samyeli, Anthony Bova'nın oyunculuk atölyesine katıldı.

Los Angeles'ta Eric Morris ile işçilik, enstürmantal, monolog ve sahne çalışması yapan Defne Samyeli, 2015 yılında Necati Şaşmaz ile anlaştı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisine katıldı. 2013 yılından 3 Ocak 2015 tarihine kadar Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

Defne Samyeli, 1,5 yıldır birlikte olduğu Cem Yılmaz'dan ekim ayında ayrılmıştı.

Kitapları:

2014 - Kısa Lafın Uzunu

Albümleri:

1994 - Tek Başına

2015 - Son Arzum (Single)

TV programları:

1991 - 1994 - Salı Pazarı (Star Tv)

1992 - 1993 - İyi Günler Türkiye (Star Tv)

1994 - Pazar Show (Show Tv)

1994 - 1995 - Show'da Show (Show Tv)

1996 - Şakalamaca (Kanal D)

1996 - 1999 - Defne Samyeli İle Gecenin İçinden (Kanal D)

1998 - Defne Samyeli İle Flaş Haber (Kanal D)

1999 - 2002 - Kanal D Ana Haber Bülteni (Kanal D)

2002 - Seçim 2002 (Show Tv)

2002 - 2007 - Show Tv Ana Haber Bülteni (Show Tv)

2004 - Seçim 2004 (Show Tv)

2006 - Vizyon (Show Tv)

2007 - Seçim 2007 (Show Tv)

2010 - Herşey Bambaşka (Atv)

2011 - 45 Dakika (A Haber)

2011 - Söz Teması (A Haber)

2013 - Babam Sınıfta Kaldı (Çiğdem) (Televizyon Dizisi) (Fox Tv)

2015 - Kurtlar Vadisi Pusu 9. Sezon (Asya) (Televizyon Dizisi)

Cem Yılmaz\'dan ayrılan Defne Samyeli\'den single sürprizi

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli'den single sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Keko: Bende bir single çıkartacam sabırsızlanıyorum şimdiden sizlere haber veriyorum bekleyin ben geliyorum hid parçam kargalar kak dedi 4 0 Yanıtla
  • Kaleli71: Defne samyelinin kitapları albümleri ve tv programları listesi aynı benim elektrik doğalgaz ve su faturasının ayrıntılı listesi gibi baya uzunmuş.. 1 2 Yanıtla
  • Gazoz: Unutmuşlar hatırlatıyım 11 ekim 2005 elektırık faturasını ödemeyi unuttu cezaya düştü 4 mart ,2006 yaya geçidine park etti 49 tl ceza yedi 17 haziran 2010 da eve 7 ekmek aldı ,2 hün sonra suları acık bıraktı 2 0 Yanıtla
  • Fatih: Iyi reklam yaptin tam zamanı 2 0 Yanıtla
  • Saban ball: Ihtiyacimiz vardi zaten ogle bekliyirduk 1 0 Yanıtla
  • Fatih: Pihaha 0 0
  • Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı
    09:05 Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan "Ne oldu cerrahım" repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.


Advertisement